19 Απρ 2024
READING

Η Coca-Cola εμπνέει με την νέα της διαφήμιση “The Great Meal”

2 MIN READ

Η Coca-Cola εμπνέει με την νέα της διαφήμιση “The Great Meal”

Η Coca-Cola εμπνέει με την νέα της διαφήμιση  “The Great Meal”

Η Coca-Cola κυκλοφόρησε την νέα της διαφήμιση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, εστιάζοντας σε κοινωνικά απομακρυσμένα γεύματα σε όλο τον κόσμο.

Το “The Great Meal” δείχνει 13 αληθινά νοικοκυριά από οκτώ πόλεις σε όλο τον κόσμο που μαγειρεύουν μαζί και μοιράζονται την Coca-Cola κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Η διαφήμιση καλεί τους ανθρώπους να γευματίσουν μαζί αυτό το καλοκαίρι, ακόμη και σε απόσταση μερικών μέτρων ή από απόσταση, καθώς οι άνθρωποι παρέμειναν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η διαφήμιση, που δημιουργήθηκε με το πρακτορείο Anomaly, γυρίστηκε εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Προς το παρόν προβάλλεται στις ΗΠΑ και θα προβληθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το Μαρόκο, τη Γαλλία, τις περισσότερες ασιατικές χώρες και την Ινδία τις επόμενες εβδομάδες.

Η νέα διαφήμιση της Coca-Cola ακολουθεί μετά από μήνες διακοπής των διαφημίσεων λόγω της πανδημίας. Τώρα η μάρκα επιδιώκει να επανεκκινήσει την επικοινωνία της μέσω της διαφήμισης και να προσαρμόσει το δημιουργικό της στο νέο “φυσιολογικό” των καταναλωτών.

Αυτό το «νέο φυσιολογικό» περιλαμβάνει ένα αυξημένο επίπεδο ευθύνης των εμπορικών μαρκών και την στάση τους απέναντι στις κοινωνικές αδικίες και την πραγματική αλλαγή όσον αφορά την προστασία από την πανδημία και την καταπολέμηση του ρατσισμού στην Αμερική.

Περίπου 240 μάρκες έχουν δεσμευτεί τις τελευταίες εβδομάδες να μποϊκοτάρουν διαφημίσεις στο Facebook ως απάντηση στο κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει τη ρητορική μίσους και τον ρατσισμό να ευδοκιμήσουν στην πλατφόρμα.

Ενώ η Coca-Cola είπε ότι δεν θα συμμετάσχει επίσημα στο μποϊκοτάζ, ανακοίνωσε στις 26 Ιουνίου ότι θα σταματήσει όλες τις διαφημίσεις κοινωνικών μέσων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό ήταν ένα έτος διακοπών για τη διαφήμιση της εταιρείας. Όταν τα εστιατόρια και τα μπαρ έκλεισαν και οι συναυλίες και οι αθλητικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας, η Coca-Cola μείωσε τη διαφημιστική της εστίαση σε ενέργειες εκτός σπιτιού, outdoor και τηλεόραση και προχώρησε με επικοινωνία με επιλογές ψηφιακής ροής για να συνδεθεί με τους οικιακούς καταναλωτές αναζητώντας ψυχαγωγία.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.