25 Απρ 2024
READING

Οι millennial γονείς θέλουν οι διαφημίσεις να αντικατοπτρίζουν ίσους ρόλους για πατέρα και μητέρα

2 MIN READ

Οι millennial γονείς θέλουν οι διαφημίσεις να αντικατοπτρίζουν ίσους ρόλους για πατέρα και μητέρα

Οι millennial γονείς θέλουν οι διαφημίσεις να αντικατοπτρίζουν ίσους ρόλους για πατέρα και μητέρα

Οι millennial γονείς επηρεάζονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από την παραδοσιακή διαφήμιση και οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες (82%) δήλωσαν ότι στις διαφημίσεις θα πρέπει να μιλούν και οι δύο γονείς εξίσου.

Οι millennial γονείς αγοράζουν online για να καλύψουν τον περιορισμένο χρόνο. Περισσότερο από το 57% έχουν τους λογαριασμούς Amazon Prime και το 74% λέει ότι το παιδί τους παρακολουθεί περισσότερο περιεχόμενο σε συσκευές streaming παρά μέσω καλωδίου.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλη επίδραση σε αυτό τον δημογραφικό πληθυσμό. Περισσότερα από τα τρία τέταρτα (77%) των νέων γονέων παραδέχονται ότι αισθάνονται πίεση από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και το 32% έχουν αγοράσει κάτι που είδαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά τους.

Οι millennial γονείς αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ομάδα δαπανών με 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια καταναλωτική δυνατότητα και οι μάρκες που μπορούν να συνδεθούν με αυτό το ακροατήριο θα μπορούσαν να ενισχύσουν την αφοσίωση σε όλη τη ζωή τους.

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν μεγαλύτερη επιρροή σε αυτή την ομάδα από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, τα brands θα πρέπει να εξετάσουν περισσότερες κοινωνικές εκστρατείες.

Το υψηλό ποσοστό των παιδιών που παρακολουθούν περιεχόμενο σε υπηρεσίες συνεχούς ροής, ενισχύει την ανάγκη οι έμποροι να αναπτύξουν καμπάνιες για συνδεδεμένες τηλεοράσεις (CTV) και υπηρεσίες over-the-top (OTT).

Επιπλέον, η δημιουργία προσφορών ηλεκτρονικού εμπορίου θα μπορούσε να βοηθήσει στην προσέλκυση αυτών των γονέων που χάνουν χρόνο, που αναζητούν ευκολία αντί να ξοδεύουν χρόνο σε ένα κατάστημα.

Αυτά τα μηνύματα θα πρέπει να προωθήσουν ένα μήνυμα ισότητας στο οποίο και οι μαμάδες και οι μπαμπάδες συμμετέχουν στη γονική μέριμνα.

Αυτό αντανακλά μια προηγούμενη μελέτη που διαπίστωσε ότι το 74% των millennial πατέρων στις Η.Π.Α. απάντησε ότι οι διαφημιστές και οι έμποροι δεν έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη οικογενειακή δυναμική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.