25 Απρ 2024
READING

Η Mango μοιράζεται τον online κύκλο εργασιών με τους franchisees της

1 MIN READ

Η Mango μοιράζεται τον online κύκλο εργασιών με τους franchisees της

Η Mango μοιράζεται τον online κύκλο εργασιών με τους franchisees της

Η λιανεμπορική εταιρεία μόδας Mango αναμένεται να προβεί σε μια καινοτόμο κίνηση, καθώς σχεδιάζει να μοιραστεί ένα μέρος του κύκλου εργασιών που δημιουργείται από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τους franchisees της που εδρεύουν στην Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Κι αυτό, καθώς πρόκειται για αγορές στις οποίες διαθέτει πολλούς δικαιοπαρόχους.

Η πρωτοβουλία θα είναι αναδρομική έως την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ενώ η Mango θα μοιραστεί τον online κύκλο εργασιών της με τους franchisees της στις προαναφερθείσες χώρες με βάση τον κύκλο εργασιών στην περιοχή ευθύνης των πωλήσεών τους.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως κατά την διάρκεια του περασμένου έτους, οι online πωλήσεις της Mango αυξήθηκαν κατά 26,7%, ανερχόμενες στα 564 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον Daniel Lopez, διευθυντή επέκτασης και franchise της Mango,  τα φυσικά καταστήματα είναι αναμφισβήτητα υπεύθυνα για τη σημαντική ανάπτυξη του σκέλους των online πωλήσεων της ίδιας της επιχείρησης.

«Πόσο, μάλλον, από την στιγμή κατά την οποία πολλές από τις συναλλαγές που καταλήγουν σε πωλήσεις δια μέσω του e-καταστήματός μας, προέρχονται από πελάτες που επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματά μας!».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.