27 Απρ 2024
READING

Η Google επεκτείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 την εργασία από το σπίτι

1 MIN READ

Η Google επεκτείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 την εργασία από το σπίτι

Η Google επεκτείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 την εργασία από το σπίτι

Μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό του 2021 -31 Ιουνίου για την ακρίβεια-επεκτείνει η Google την δυνατότητα εθελοντικής εργασίας από το σπίτι και δη για όσα στελέχη κατέχουν θέσεις και εκτελούν εν γένει καθήκοντα που δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη στο γραφείο.

Μάλιστα, σε πρώτο βαθμό, η εταιρεία είχε αναφέρει πως οι εργαζόμενοί της θα επέστρεφαν στα γραφεία τους στις αρχές Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google, Sundar Pichai: «Προχωράμε σε αυτή την ανακοίνωση εγκαίρως ώστε να δώσουμε την αντίστοιχη δυνατότητα στους εργαζομένους μας να προγραμματίσουν εγκαίρως τα προσεχή τους βήματα».

Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να επηρεάσει σχεδόν το σύνολο των 200.000 εργαζομένων της Google, συμπεριλαμβάνοντας υπεργολάβους μα και πλήρους απασχόλησης υπαλλήλους.

 Πρόκειται για την πρώτη εκ των εταιρειών-γιγάντων της τεχνολογίας σε διεθνές επίπεδο η οποία προβαίνει στην επέκταση του χρόνου εφαρμογής της σχετικής πολιτικής στρατηγικής απασχόλησης μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι περισσότερες εξ’ αυτών έχουν ανακοινώσει πως οι υπάλληλοί τους μπορούν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δίχως ωστόσο να δίνουν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.