Αυθημερόν παράδοση ειδών παντοπωλείου από την Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στην διάθεση της υπηρεσίας παράδοσης ειδών παντοπωλείου Amazon Fresh στο Ηνωμένο Βασίλειο εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Prime, προχώρησε η Amazon.

Τα μέλη της μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εβδομαδιαίες αγορές τους και να επιλέξουν από μια σημαντικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Μάλιστα, σε περισσότερους από 40 ταχυδρομικούς κωδικούς στη Νοτιοανατολική Μεγάλη Βρετανία, τα μέλη έχουν την δυνατότητα και εφόσον τοποθετήσουν τις e-παραγγελίες τους μέχρι τις 21.00, να τους παραδοθούν την ίδια ημέρα και εντός διώρου.

Την ίδια στιγμή, τα Prime μέλη μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα παράθυρο μιας ώρας σε όλες τις παραγγελίες αξίας άνω των 40 βρετανικών λιρών με κόστος παράδοσης της τάξεως των 3,99 λιρών.

Όπως επισημαίνουν στελέχη του κορυφαίου etailer σε παγκόσμιο επίπεδο, η ταχεία, όσο και δωρεάν υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείων από την Amazon Fresh θα επεκταθεί σε εκατομμύρια Prime μέλη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το τέλος του έτους.

Σημειώνεται πως η παράδοση ειδών παντοπωλείου εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες της Amazon.

Το Amazon Fresh, που ξεκίνησε να διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2016, επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν από όλα τα είδη παντοπωλείων και ειδών οικιακής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, λουλουδιών, δώρων και εν γένει προϊόντων ομορφιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here