20 Απρ 2024
READING

Η Carrefour επεκτείνει τη συμφωνία παράδοσης της Uber Eats στο Βέλγιο

2 MIN READ

Η Carrefour επεκτείνει τη συμφωνία παράδοσης της Uber Eats στο Βέλγιο

Η Carrefour επεκτείνει τη συμφωνία παράδοσης της Uber Eats στο Βέλγιο

Ο Γαλλικός λιανεμπορικός γίγαντας Carrefour και η Uber Eats προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας παράδοσης ειδών παντοπωλείου και πέρα από τη Γαλλία.

Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στο Παρίσι στα τέλη Μαρτίου, στην οποία η εταιρεία παράδοσης φαγητού παραδίδει είδη παντοπωλείου στην περιοχή γύρω από το Παρίσι (Ile deFrance).

Έκτοτε, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε σχεδόν εκατό πόλεις σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Το Βέλγιο βρίσκεται επόμενο στη σειρά. Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες και την Λιέγη, η Uber Eats θα παραδίδει είδη παντοπωλείου σε μισή ώρα από την στιγμή λήψης της παραγγελίας.

Επιπλέον, η υπηρεσία θα προσφέρει και έτοιμα γεύματα. «Αναμφίβολα, οι πελάτες μας στη Γαλλία και στο εξωτερικό θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στις παραδόσεις με αυτόν τον τρόπο, μέσω καναλιών που συμπληρώνουν τις δικές μας υπηρεσίες», ανέφερε η διευθύντρια ηλεκτρονικού εμπορίου της Carrefour, Amélie OudéaCastéra.

Το Βέλγιο αποτελεί την τρίτη κατά σειρά χώρα στην οποία και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται σε αυτό το project, έπειτα από τη Γαλλία και την Ταϊβάν.

Μάλιστα, στην Ασιατική χώρα, το Uber Eats παραδίδει είδη παντοπωλείου Carrefour σε οκτώ πόλεις.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την επέκταση της υπηρεσίας στην Ιταλία, παρά το γεγονός πως η γειτονική χώρα βρισκόταν στους πρωταρχικούς στόχους κατά την έναρξη του έργου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.