20 Απρ 2024
READING

Το Selfridges εγκαινιάζει το «κατάστημα ποδηλάτων του μέλλοντος»

2 MIN READ

Το Selfridges εγκαινιάζει το «κατάστημα ποδηλάτων του μέλλοντος»

Το Selfridges εγκαινιάζει το «κατάστημα ποδηλάτων του μέλλοντος»

Το Selfridges λανσάρει το «κατάστημα ποδηλάτων του μέλλοντος» στο pop up κατάστημα Corner Shop που πουλάει μια σειρά ηλεκτρονικών ποδηλάτων υψηλής τεχνολογίας.

Τα εμβληματικά πολυκαταστήματα πολυτέλειας έχουν ρίξει σημαντικό βάρος στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ποδηλάτων, σε συνεργασία με τον τεχνολογικό γίγαντα Smartech για να φιλοξενήσει το pop-up στην Oxford Street έως τις 16 Αυγούστου.

Το κατάστημα ποδηλάτων θα διαθέτει μια σειρά από ηλεκτρονικά ποδήλατα από κορυφαίες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Angell, Superstrata και Mate X και θα εναλλάσσει την γκάμα κάθε εβδομάδα.

Οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα ποδήλατα σε μια ειδική ζώνη στο χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος.

«Η ομάδα μας έχει ψάξει σε όλο τον κόσμο για να φέρει την τελευταία και μεγαλύτερη τεχνολογία e-Bike στο Selfridges και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει αυτό το μοναδικό concept Corner Shop», δήλωσε ο επικεφαλής συνεργασιών της Smartech, Rob Smith.

«Καθώς βγαίνουμε από το lockdown στο« νέο φυσιολογικό », έχουμε δει μια αυξημένη εστίαση στην υγεία και την ευεξία, φροντίζοντας το περιβάλλον και κυρίως την ασφάλεια, με ανθρώπους που αποφεύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες όπου είναι δυνατόν.

“Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα ακολουθούν όλες αυτές τις τάσεις και οι πελάτες μπορούν να περιμένουν να δουν την απόλυτη επεξεργασία των πιο καινοτόμων τάσεων του αύριο, σήμερα.”

Ο διευθυντής αγορών τεχνολογίας Selfridges Martyn Stroud πρόσθεσε: «Με το ανανεωμένο ενδιαφέρον της χώρας για ποδηλασία, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για εμάς να ξεκινήσουμε το The Bike Shop, προσφέροντας μια επιλογή από τα καλύτερα e-Bikes και καινοτομίες στην αγορά.

«Εκτός του ότι είναι ιδανικό για μετακινήσεις, εξοικονόμηση ενέργειας και χωρίς εκπομπές ρύπων, τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος περιήγησης στην πόλη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους πελάτες στο κατάστημα για να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα ποδήλατα για τον εαυτό τους. ”

Είναι αναμενόμενο ότι το κατάστημα ποδηλάτων θα γίνει μόνιμο στο Selfridges μετά τις 16 Αυγούστου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.