25 Απρ 2024
READING

Η Armani στην ψηφιακή εποχή

2 MIN READ

Η Armani στην ψηφιακή εποχή

Η Armani στην ψηφιακή εποχή

Η Armani και η Yoox Net-a-Porter ξεκίνησαν μια νέα κοινή πρωτοβουλία που θα επιτρέπει στους πελάτες σε φυσικά καταστήματα της Armani να αγοράζουν ολόκληρη τη συλλογή της ψηφιακά.

Το project «Next Era» θα επιτρέπει στα φυσικά καταστήματα της Armani να ενσωματώνουν την ψηφιακή πλατφόρμα του YNAP και το παγκόσμιο δίκτυο logistics.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που ψωνίζουν σε καταστήματα της Armani θα μπορούν να περιηγούνται ψηφιακά σε ολόκληρη τη γκάμα προιόντων της μάρκας μέσω του YNAP.

Αυτό τους επιτρέπει να ψωνίζουν για μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων από ό, τι θα ήταν δυνατόν σε ένα παραδοσιακό φυσικό κατάστημα και να χρησιμοποιήσουν το τεράστιο δίκτυο διανομής της YNAP για να λαμβάνουν αυτά τα προιόντα πολύ γρήγορα.

Η σύνδεση θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο και θα διαρκέσει τουλάχιστον το 2025, με την Armani να επανασχεδιάζει μεγάλο μέρος του δικτύου της για να φιλοξενήσει αυτήν τη νέα τεχνολογική καινοτομία.

«Τους τελευταίους μήνες, επανασχεδιάζω το επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου Armani με βάση μια ιδέα που μου αρέσει πολύ: κάντε λιγότερα, αλλά καλύτερα», δήλωσε ο Giorgio Armani.

«Το δικό μου όραμα είναι μια πρόσκληση για πιο υπεύθυνη κατανάλωση, εστιάζοντας στην αυθεντικότητα και την αλλαγή. Στο YNAP βρήκα έναν συνεργάτη που μου επιτρέπει να μεταμορφώσω αυτό το όραμα σε ένα νέο πολυκαναλικό πρόγραμμα αγορών όπου η σχέση με τον πελάτη είναι όλο και πιο προσωπική και άμεση, ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα καταστήματα ενσωματώνονται σε μια δυναμική ισορροπία, η οποία θα έχει θετική επίδραση, επίσης και στο περιβάλλον».

Ο διευθύνων σύμβουλος της YNAP Frederico Marchetti πρόσθεσε: «Η Armani ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του κόσμου της μόδας και της πολυτέλειας και ένας από τους πρώτους που υιοθέτησε το ηλεκτρονικό εμπόριο μαζί μας.

«Μετά από μια συνεργασία που διήρκεσε δύο δεκαετίες, συνεχίζουμε και οι δύο από την επιθυμία να φέρουμε επανάσταση στον κόσμο της μόδας με συνεχείς καινοτομίες, όπως έχουμε κάνει από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.