19 Απρ 2024
READING

Παράδοση δεμάτων και το Σάββατο στην Ευρώπη από την UPS

2 MIN READ

Παράδοση δεμάτων και το Σάββατο στην Ευρώπη από την UPS

Παράδοση δεμάτων και το Σάββατο στην Ευρώπη από την UPS

Η UPS εγκαινίασε την υπηρεσία παράδοσης το Σάββατο σε οκτώ Ευρωπαϊκές αγορές, σε μια κίνηση να ικανοποιήσει τα αυξημένα επίπεδα των καταναλωτών οι οποίοι στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε online αγορές κατά τη διάρκεια έλευσης της πανδημίας.

Η υπηρεσία “UPS Saturday Standard” ξεκινά να προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πολωνία.

Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει ότι αποτελεί τον μοναδικό πάροχο που διασφαλίζει σε διαρκές επίπεδο παράδοσης το Σάββατο με χρέωση αντίστοιχη με το κανονικό κόστος που ισχύει και την υπόλοιπη εβδομάδα για την αποστολή σε σημείο πρόσβασης UPS.

«Αντίο» παραδοσιακή παράδοση

Η νέα υπηρεσία αποσκοπεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

«Οι παραδοσιακές επιλογές παράδοσης που εκτείνονται αποκλειστικά από την Δευτέρα έως την Παρασκευή, δεν ανταποκρίνονται πλέον στις προσδοκίες των πελατών μας.

Η UPS εισαγάγει το μοντέλο παράδοσης το Σάββατο, έτσι ώστε οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που μας επιλέγουν ώστε να πραγματοποιήσουν τις αποστολές τους να είναι σε θέση να παραδίδουν έξι ημέρες την εβδομάδα στους πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση και να εξασφαλίσουν μια θετική εμπειρία παράδοσης».

Παράδοση έξι ημέρες την εβδομάδα

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάτι παραπάνω από 17.000 τοποθεσίες UPS Access Point στις οκτώ προαναφερθείσες Ευρωπαϊκές αγορές.

Τοποθεσίες που αφορούν σε τοπικές επιχειρήσεις, όπως λ.χ. convenience καταστήματα με εκτεταμένες ώρες λειτουργίας κατά τις βραδινές ώρες και το Σαββατοκύριακο. Αποτέλεσμα; Οι πελάτες της UPS έχουν την ευελιξία να παραλαμβάνουν δέματα όταν τους εξυπηρετεί.

Η εταιρεία logistics υπογραμμίζει ότι η νέα υπηρεσία θα συμπληρώσει ιδανικά την υφιστάμενη υπηρεσία παράδοσης UPS Express Saturday, οι οποίες πλέον θα επωφελούνται από παράδοση πριν από το μεσημέρι.

Πρόσφατα, η UPS επένδυσε περίπου 1,75 δισεκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του δικτύου της στην Ευρώπη.

Ως αποτέλεσμα αυτού, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να προσεγγίσουν κάτι παραπάνω από το 80% του πληθυσμού της Ευρώπης εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.