20 Απρ 2024
READING

Η Tesla έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό

2 MIN READ

Η Tesla έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό

Η Tesla έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό

H Tesla, πρωτοπόρος εταιρεία του Ελον Μασκ, έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό για να προσλάβει.

To φλερτ της Tesla Motors με την Ελλάδα, ωστόσο, είχε ξεκινήσει ήδη από το 2018. Τότε η εταιρεία δημιούργησε την Tesla Greece, ένα ερευνητικό hub, με έδρα τον Δημόκριτο, και σκοπό τη διαρκή μελέτη σε θέματα κυρίως ενέργειας που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό.

Η Tesla στην Ελλάδα -Η «αγγελία» στο site της

Από την ανάρτηση που έχει γίνει στο επίσημο site της Tesla Motors προκύπτει ότι η πρωτοπόρος εταιρεία αναζητά συνεργάτες σε δυο τμήματα: Πώληση – Παράδοση Αυτοκινήτων και στο Customer Support.

Αναμένεται να διευκρινιστεί πού θα στεγαστεί η αντιπροσωπεία της Tesla καθώς και αν θα ακολουθήσει η ανέγερση μιας κανονικής έκθεσης οχημάτων.

Στην ιστοσελίδα της η Tesla αναφέρει τα εξής για την Ελλάδα:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την εντυπωσιακή είσοδό μας στην Ελλάδα, αναζητούμε να προσλάβουμε έναν αριθμό Tesla Advisors ώστε να στελεχώσουν τη νέα μας ομάδα στην Αθήνα.

Το καθήκον σου ως Tesla Advisor είναι να προσφέρεις απρόσκοπτη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διαδικασία εξυπηρέτησης πελατών. Να έχεις μια ασταμάτητη αποφασιστικότητα για να πετύχεις και να σε κινητοποιεί η αποστολή της Tesla να επιταχύνει τη μετάβαση του πλανήτη στη βιώσιμη ενέργεια»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Tesla για την είσοδό της στην Ελλάδα:

tesla

 

 

tesla2.jpg
tesla-3.jpg
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.