19 Απρ 2024
READING

Η StockX έχει πιστοποιήσει 1 εκατομμύριο Jordan sneakers σε ένα εξάμηνο

2 MIN READ

Η StockX έχει πιστοποιήσει 1 εκατομμύριο Jordan sneakers σε ένα εξάμηνο

Η StockX έχει πιστοποιήσει 1 εκατομμύριο Jordan sneakers σε ένα εξάμηνο

Η StockX, ένας online μεταπωλητής αθλητικών παπουτσιών, σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού ζευγαριών παπουτσιών Air Jordan που αυθεντικοποίησε και διαθέτει στον ιστότοπο της, όπως ανέφερε ο CEOτης,  Scott Cutler.

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της προ πενταετίας, έχει πιστοποιήσει συνολικά 3,5 εκατομμύρια ζευγάρια του περιζήτητου brand παπουτσιών, εκ των οποίων 1 εκατομμύριο κατά την διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου!

«Αναμφίβολα βιώσαμε αυτό που ονομάζουμε Jordan effect», σημείωσε ο κ. Cutler.

Η άνοδος της ζήτησης για τα παπούτσια προκλήθηκε από το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” του ESPN, που παρουσιάζει τον Jordan και τα έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ που κατέκτησε με τους Chicago Bulls την δεκαετία του ’90.

«Αυτό που διαπιστώσαμε με το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” ήταν η εντυπωσιακή πραγματικά ζήτηση για κάθε προϊόν Jordan. Οι πελάτες λειτούργησαν υπό το κράτος της νοσταλγίας και του ενθουσιασμού σπεύδοντας να αποκτήσουν κάθε τι ανήκε στην ευρεία γκάμα Jordan, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της πλατφόρμας μας», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της StockX.

Μάλιστα, η τελευταία δεν αποτέλεσε τον μοναδικό ιστότοπο δημοπρασιών που βίωσε το φαινόμενο πωλητές και καταναλωτές να συρρέουν στην πλατφόρμα της με ενδιαφέρον για κάθε προϊόν που ανήκει στο εν γένει Jordan brand της Nike. Αρκεί να σημειωθεί πως ο περίφημος οίκος δημοπρασιών Sothebys τον περασμένο Μάιο πούλησε έναντι 560.000 δολαρίων ένα ζευγάρι Air Jordan 1 που ο ίδιος ο Michael Jordan φορούσε σε ένα παιχνίδι και υπέγραψε!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.