26 Απρ 2024
READING

Η Asos πέτυχε αύξηση πωλήσεων 10% για το β’ τρίμηνο του 2020

1 MIN READ

Η Asos πέτυχε αύξηση πωλήσεων 10% για το β’ τρίμηνο του 2020

Η Asos πέτυχε αύξηση πωλήσεων 10% για το β’ τρίμηνο του 2020

Ανοδικά κατά 10%% κινήθηκαν οι πωλήσεις που σημείωσε ο διαδικτυακός κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου Asos κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους, που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της e-εταιρείας ανήλθαν σε 1.014,2 εκατομμύρια Βρετανικές λίρες, γεγονός που αντικατοπτρίζει την διαρκώς βελτιούμενη ζήτηση από την πλευρά των πελατών, την αυξανόμενη προϊοντική γκάμα σε συνάρτηση με την αντίστοιχη ενίσχυση της χωρητικότητας των αποθηκών της.

Μάλιστα, η Asos ανέφερε ότι η ενεργή πελατειακή της βάση αυξήθηκε σε 23 εκατομμύρια άτομα, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 16% σε ετήσια βάση.

Εξ’ αυτών, αξιοσημείωτη εμφανίζεται η ενίσχυση των του πλήθους των νέων πελατών σε διεθνές επίπεδο, ενώ η ανάπτυξη των διαθέσιμων προϊόντων κινήθηκε στο 15%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Nick Beighton, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Η συνολικότερη απόδοσή μας καταδεικνύει πως παρά το απαιτητικό όσο και σκληρό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, καταφέρνουμε να κάνουμε πράξη τους σχεδιασμούς και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο ώστε να πετύχουμε ισχυρή ετήσια αύξηση κερδών και να επιστρέψουμε στη θετική ελεύθερη ταμειακή ροή για ολόκληρο το έτος».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.