20 Απρ 2024
READING

«Αόρατο» pop-up κατάστημα λανσάρισε η Bottega Veneta 

1 MIN READ

«Αόρατο» pop-up κατάστημα λανσάρισε η Bottega Veneta 

«Αόρατο» pop-up κατάστημα λανσάρισε η Bottega Veneta 

Η Bottega Veneta εγκαινίασε προ ημερών το Invisible Store, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο εμπορικό συγκρότημα Plaza 66 της Σαγκάης, και το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 300 τετραγωνικά μέτρα αντικατοπτρίζοντας τα υπόλοιπα καταστήματα στο αίθριο του εμπορικού κέντρου μέσω της ανακλαστικής του όψης.

Στο εσωτερικό του, το Ιταλικό brand παρουσιάζει τη συλλογή ρούχων, υποδημάτων, τσαντών, κοσμημάτων, δερμάτινων αξεσουάρ και γυαλιών για το προσεχές φθινόπωρο.

Θα είναι ανοιχτό έως και τις 30 Ιουλίου 2020, προσπαθεί να παραμείνει –σχεδόν- αόρατο στους αγοραστές, κρυμμένη από την κοινή θέα με οπτικές ψευδαισθήσεις και αντανακλάσεις στο εσωτερικό του αιθρίου.

Μόλις μπουν μέσα, οι ανακλαστικές επιφάνειες παίζουν με το φως και τον εν γένει χώρο προκειμένου να βελτιώσουν και να ανατρέψουν τις αντιλήψεις.

Το όλο concept του αόρατου αποτελεί ένα νεύμα στη λεπτή και μη προσδιορίσιμη στάση του brand, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Leo Rongone να δηλώνει ότι η ανωνυμία του καταστήματος ενσαρκώνει την ουσία της Bottega Veneta που δεν είναι άλλη από την «διακριτικότητα, την χαρά και τον αισθησιασμό».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.