Η Pandora επέστρεψε – Το ίδιο και οι πελάτες της 

Ταχύτερα από το αναμενόμενο δείχνουν να έχουν επιστρέψει οι πελάτες της αλυσίδας κοσμημάτων Pandora, γεγονός που της επιτρέπει να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το εγγύς μέλλον.

Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία η λιανεμπορική αλυσίδα κοσμημάτων αναγκάστηκε να θέσει εκτός λειτουργίας το σύνολο –σχεδόν- των συνολικά 2.746 καταστημάτων της κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου, ελέω του lockdown που επήλθε ως συνέπεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σήμερα, η Pandora έχει επαναλειτουργήσει το 86% των καταστημάτων της και συνεχίζει.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τα οικονομικά δεδομένα για το β’ τρίμηνο του 2020 αναμένεται να κινηθούν σε επίπεδο break even, συγκρινόμενα με άκρως αρνητικές προβλέψεις κατά τον Μάιο.

Η καλύτερη από την αναμενόμενη οικονομική απόδοση είναι το αποτέλεσμα του ταχύτερου ανοίγματος των αγορών, της ελαφρώς ταχύτερης ανάκαμψης της του πλήθους των ενδιαφερόμενων πελατών-καταναλωτών που ανταποκρίθηκαν εμπράκτως στο άνοιγμα των καταστημάτων, καθώς επίσης και της συνεχιζόμενης ισχυρής απόδοσης στην online έκφανσή της.

Με βάση τα στελέχη της Pandora, οι online πωλήσεις σχεδόν τριπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια του β’ τριμήνου του 2020.

Σημειώνεται πως η Pandora αναμένεται να δημοσιεύσει τα πλήρη οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, στις 18 Αυγούστου 2020.