20 Απρ 2024
READING

Η Gap πουλά προστατευτικές μάσκες προσώπου για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς

2 MIN READ

Η Gap πουλά προστατευτικές μάσκες προσώπου για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς

Η Gap πουλά προστατευτικές μάσκες προσώπου για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς

Η Gap ξεκίνησε και επίσημα την έναρξη ενός Β2Β προγράμματος διάθεσης προϊόντων μέσω του οποίου και διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενες μη ιατρικές μάσκες προστασίας προσώπου που απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς που με την σειρά τους μπορούν να προμηθεύσουν ανάλογα και όσους υπαλλήλους τους επιστρέφουν στην καθημερινή εργασία τους.

Απλά, η παραγγελία δεν μπορεί να αφορά σε λιγότερα από 100.000 τεμάχια

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία ενδυμάτων και αξεσουάρ αναφέρει ότι έχει πουλήσει περίπου 10 εκατομμύρια μάσκες προσώπου σε πολυπληθείς οργανισμούς, όπως λ.χ. την πόλη της Νέας Υόρκης, την Πολιτεία της Καλιφόρνια κ.ά.

Αυτές, διατίθενται σε πλήθος χρωμάτων, μα και δειγμάτων. Οι τιμές ξεκινούν από $9 για πέντε τεμάχια και αυξάνονται με την προσθήκη προστατευτικού αυτιών ή προσαρμοσμένων λογότυπων.

«Με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, η Gap κατάφερε να ανταποκριθεί γρήγορα στην αυξανόμενη ανάγκη των πελατών για μάσκες προστασίας του προσώπου.

Έκτοτε, έχουμε καταφέρει να πουλήσουμε εκατομμύρια μάσκες σε πελάτες στο σύνολο των brand μας», ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής του ηλεκτρονικού εμπορίου και τεχνολογίας της Gap John Strain.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Ίδρυμα Gap έκανε δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε τοπικούς, κρατικούς, εθνικούς και διεθνείς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς προκειμένου να βοηθήσει εμπράκτως στις προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης από την πανδημία που ενέσκηψε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, η εταιρεία προμήθευσε εκατομμύρια μη ιατρικές μάσκες και άλλο προστατευτικό εξοπλισμό για την ιατρική κοινότητα, καθώς επίσης και διαθέσιμο χώρο στα κέντρα διανομής της προκειμένου να στεγάσει προμήθειες έκτακτης ανάγκης για το ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του ζητήματος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.