26 Απρ 2024
READING

Walmart Drive-In κινηματογραφική εμπειρία

2 MIN READ

Walmart Drive-In κινηματογραφική εμπειρία

Walmart Drive-In κινηματογραφική εμπειρία

Η Walmart φαίνεται πως βρήκε μια νέα χρήση για την πληθώρα ακινήτων που ενυπάρχουν με τα καταστήματά της: Θα λειτουργήσει drivein κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία λιανεμπορική αλυσίδα παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Tribeca Enterprises, θα μετατρέψει 160 χώρους στάθμευσης σε contactfree driveins, τους οποίους θα λειτουργήσει από τον Αύγουστο έως τον προσεχή Οκτώβριο.

Συνολικά αναμένεται να υπάρξουν 320 παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια και οι ανάλογοι χώροι θα παραχωρούνται κατόπιν της εκδήλωσης εκ των προτέρων ενδιαφέροντος, που θα συνδυάζεται με την παραλαβή παραγγελίας εκτός των χώρων του φυσικού καταστήματος.

Επιπροσθέτως, η Walmart σε συνεργασία με την CAMP δημιουργεί μια νέα ψηφιακή εμπειρία στην m-εφαρμογή της.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας την πλατφόρμα βίντεο Eko, το Camp by Walmart απαρτίζεται από μια σειρά διαδραστικών φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων, με τις επιλογές του χρήστη να διαμορφώνουν τα αποτελέσματα της εμπειρίας.

Μάλιστα, μια σειρά από celebrities που προέρχονται από ένα εκτενές φάσμα δραστηριοτήτων και τομέων λειτουργούν ως «σύμβουλοι», καθοδηγώντας τα παιδιά μέσα από πολλαπλές, όσο και απολαυστικές προκλήσεις, τέχνες και χειροτεχνίες, γυμναστικές, αλλά και μουσικές δραστηριότητες.

 Για παράδειγμα, η πασίγνωστή ηθοποιός Drew Barrymore «τρέχει» σεμινάρια μακιγιάζ, ενώ ο περίφημοςLeBron James τίθεται ως επικεφαλής μιας σειράς mental και σωματικών δραστηριοτήτων στο “The Great Family Challenge”.

Ο ταλαντούχος κωμικός Neil Patrick Harris διευθύνει τα παιδιά και τους γονείς τους σε 14 προκλήσεις που ενυπάρχουν στην κατασκήνωση, συμπεριλαμβανομένων των “Neils Charades” και των μουσικών Mad Libs.

Όσο για την ηθοποιό Idina Menzel, ηγείται του σχετικού talent show, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει νέες δεξιότητες τραγουδιού. Όσο για τον σχεδιαστή μόδας Todd Oldham, ηγείται των δραστηριοτήτων τέχνης και μόδας υπό την επωνυμία “Smarts and Crafts”.

Τέλος, η δωρεάν εμπειρία του Camp της Walmart θα είναι διαθέσιμη στις 8 Ιουλίου και θα προσφέρει 200 επιπλέον δραστηριότητες ολόκληρο το καλοκαίρι. Είναι προσβάσιμο δε από την εφαρμογή Walmart app.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.