19 Απρ 2024
READING

Οι καταναλωτές αναζητούν υπηρεσίες social distancing σύμφωνα με έρευνα

2 MIN READ

Οι καταναλωτές αναζητούν υπηρεσίες social distancing σύμφωνα με έρευνα

Οι καταναλωτές αναζητούν υπηρεσίες social distancing σύμφωνα με έρευνα

Οι Αμερικανοί αγοραστές θέλουν, αναζητούν και αναμένουν από τις επιχειρήσεις να διαθέτουν υπηρεσίες social distancing, όπως λ.χ. παραλαβή παραγγελίας εκτός των φυσικών χώρων του καταστήματος, ανέπαφες  πληρωμές κ.ο.κ., δεδομένης της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19, αλλά και της πρόσφατης αύξησης των περιπτώσεων κορωνοϊού.

Στην πραγματικότητα, οι καταναλωτές πιθανότατα θα ήθελαν τις ίδιες υπηρεσίες από τοπικούς εμπόρους λιανικής πώλησης μετά την υποχώρηση της πανδημίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης που διενήργησε η εταιρεία Podium.

Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, το 84%, έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχες υπηρεσίες, ενώ το 86% αναμένει να έχει πρόσβαση μόλις ολοκληρωθεί η κατάσταση της πανδημίας.

“Ενώ στο παρελθόν ήταν απλώς ένας καλός τρόπος προκειμένου να επιχειρεί κάποιος, προσφέροντας μια σειρά από επιλογές όπως λ.χ. ανέπαφες πληρωμές, γραπτά μηνύματα και παραλαβή παραγγελιών εκτός των χώρων του καταστήματος, πλέον όμως ανάγονται σε μοναδική μέθοδο λειτουργίας των τοπικής εμβέλειας επιχειρήσεων”, ανέφερε σχετικά ο Eric Rea, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ερευνών Podium και συνέχισε.

“Υπήρξε σταθερή κίνηση προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, η οποία επιταχύνθηκε εκθετικά τους τελευταίους μήνες.

Από την πλευρά τους, οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει τις νέες μορφές επικοινωνίας και υπηρεσιών και δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.