24 Απρ 2024
READING

5 εκατομμύρια ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν τα Air Jordan Dior Collab

2 MIN READ

5 εκατομμύρια ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν τα Air Jordan Dior Collab

5 εκατομμύρια ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν τα Air Jordan Dior Collab

Περίπου πέντε εκατομμύρια άνθρωποι -μέγεθος αντίστοιχο με τον πληθυσμό της Ιρλανδίας ή της Νέας Ζηλανδίας- έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προκειμένου να αγοράσουν την περιορισμένη έκδοση παπουτσιών Air Jordan 1 OG Dior, όπως δήλωσε ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Dior Couture.

Σύμφωνα με τον κ. Beccari, παρήχθησαν 13.000 ζευγάρια των πολυπόθητων παπουτσιών, με 5.000 εξ’ αυτών να αποστέλλονται στους κορυφαίους πελάτες του οίκου Dior, καθένας από τους οποίους έλαβε μια προσωποποιημένη πρόσκληση.

Αποτέλεσμα; Να απομένουν μόλις 8.000 ζευγάρια για τον υπόλοιπο κόσμο.

Στα τέλη Ιουνίου, ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε ένα ειδικό microsite στο capsule.dior.com για την έλευση του Air Jordan 1 από την Dior. Εκεί, οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να τα αγοράσουν τα περιορισμένης έκδοσης μοντέλα, βάσει προτεραιότητας

Η εν λόγω συνεργασία σηματοδοτεί την διείσδυση του brand που ανήκει στην Nike στον τομέα του “luxury street wear”. Τα δε παπούτσια, διατίθενται έναντι του ποσού των $2.000 για την απλή έκδοση και $2.200 για το high end μοντέλο.

Ζητήθηκε δε, από τα ενδιαφερόμενα μέρη να καταγράψουν το προτιμώμενο μοντέλο, το μέγεθος και την τοποθεσία παραλαβής τους. Κάθε συμμετέχων θα μπορούσε να εγγραφεί μόνο μία φορά για το επιθυμητό στυλ και μέγεθος.

Μάλιστα, για την Κινεζική αγορά, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή διαδικτυακή εμπειρία μέσω ενός ειδικού προγράμματος WeChat.

Η αρχική ημερομηνία διάθεσης των Air Jordan της Dior είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε τα δυο brand να αναβάλουν την κυκλοφορία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.