18 Απρ 2024
READING

Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει ξανά

4 MIN READ

Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει ξανά

Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει ξανά

Η Disneyland Paris ανακοίνωσε την σταδιακή επαναλειτουργία του θέρετρου ξεκινώντας με το Disneyland Park, το Walt Disney Studios Park, το Disney’s Newport Bay Club Hotel και το Disney Village από τις 15 Ιουλίου 2020.

Η επαναλειτουργία βρίσκεται σε απόλυτη εναρμόνιση με τις οδηγίες της Γαλλικής κυβέρνησης και των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών.

Ιδιαίτερη έμφαση συνεχίζει να δίνεται στην προώθηση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών, σε μία προσπάθεια να καλωσορίσουμε ξανά απρόσκοπτα τους επισκέπτες στην Disneyland Paris.

Επιπλέον, και με βάση την συνεχή εξέλιξη και επαναξιολόγηση της κατάστασης, η Disneyland Paris ανακοίνωσε επίσης την προγραμματισμένη σταδιακή επαναλειτουργία διαφόρων άλλων ξενοδοχείων Disney, όπως του Hotel Cheyenne στις 20 Ιουλίου, του Hotel Santa Fe στις 3 Αυγούστου και του Disneyland Hotel στις 7 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, τα Sequoia Lodge Hotel και το Davy Crocket Ranch θα παραμείνουν κλειστά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ οι ημερομηνίες επαναλειτουργίας τους θα ανακοινωθούν αργότερα.

Μέτρα Ασφαλείας και Εμπειρίες

Η σταδιακή επαναλειτουργία θα ενσωματώσει ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και προστασίας που θα εφαρμοστούν τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους επισκέπτες. Αυτό περιλαμβάνει συγκεκριμένα, περιορισμένη επισκεψιμότητα και απαιτεί εξελιγμένες υπηρεσίες κράτησης θέσεων και πώλησης εισιτηρίων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ελεγχόμενη πυκνότητα επισκεπτών που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την κυβερνητική καθοδήγηση σχετικά με την τήρηση της φυσικής απόστασης.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, συγκεκριμένες εμπειρίες που συνήθως συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών όπως τα Disney Stars on Parade και Disney Illuminations θα είναι ξανά διαθέσιμα αργότερα εντός του έτους.

Τα The Lion King: Rhythms of the Pride Lands και Jungle Book Jive – δύο από τα κορυφαία θεάματα – θα επιστρέψουν αργότερα εντός του καλοκαιριού. Ενώ τα αγαπημένα σε όλους meet & greet με τους θρυλικούς χαρακτήρες θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμα, όμως οι χαρακτήρες θα δώσουν το παρών στα πάρκα με νέους δημιουργικούς τρόπους για να διασκεδάσουν και να δώσουν χαρά στους επισκέπτες.

Παράλληλα, άλλες εμπειρίες όπως οι παιδικές χαρές και τα makeover θα παραμείνουν προσωρινά μη διαθέσιμα. Τα μέλη των πάρκων και οι επισκέπτες – ηλικίας 11 ετών και άνω – θα χρειάζεται να φορούν προστατευτικές μάσκες κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο θέρετρο.

Περιορισμένη Επισκεψιμότητα με Εξελιγμένο Σύστημα Κρατήσεων

Ένα νέο online σύστημα κρατήσεων θα εφαρμοστεί από τις αρχές Ιουλίου. Για να εξασφαλιστεί η είσοδος όλων, οι επισκέπτες που έχουν στην κατοχή τους ή πρόκειται να αγοράσουν εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή σε αυτό το νέο online σύστημα κρατήσεων για να εξασφαλίσουν μία κράτηση για την είσοδό τους στο πάρκο.

Οι επισκέπτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους εισιτήρια με συγκεκριμένη ημερομηνία δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή στο online σύστημα, καθώς η είσοδός τους είναι ήδη εξασφαλισμένη.

Μεμονωμένα εισιτήρια και πακέτα εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στο website της Disneyland Paris, στο τηλεφωνικό κέντρο και σε εξουσιοδοτημένους ταξιδιωτικούς συνεργάτες, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαθέσιμα κάθε ημέρα στο πλαίσιο της αρχικής σταδιακής επαναλειτουργίας.

Για να βοηθηθούν οι επισκέπτες σχετικά με τα νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας αλλά και για την «καθοδήγησή» τους από την κράτηση μέχρι την άφιξή τους, η Disneyland® Paris έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα υγιεινής και ασφάλειας που είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στο DisneylandParis.com.

Το νέο αυτό πρόγραμμα παρουσιάζει η εκκεντρική σχεδιάστρια μόδας, Edna Mode, γνωστή από την σειρά ταινιών «The Incredibles». Στο πλαίσιο αυτού, θα παρέχει στους επισκέπτες βασικές συμβουλές ώστε να προετοιμαστούν για την ημέρα τους στα Disney® Parks.

Με το χαρακτηριστικά έξυπνο στυλ της και με μία μικρή βοήθεια από τα μέλη της οικογένειας των «The Incredibles», η Edna θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες βήμα-βήμα στην διαδικασία επιστροφής τους στα Disney Parks με σκοπό να κάνει την ημέρα τους… απίθανη!

Νέα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για την προστασία της μαγείας!

Η Disneyland® Paris επαναλειτουργεί με ελεγχόμενη επισκεψιμότητα, ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και όπως πάντα με μαγικές εμπειρίες! Πριν την επαναλειτουργία, στο θέρετρο θα πραγματοποιηθεί σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση.

Οι boutiques θα οργανωθούν εκ νέου με σκοπό την εξασφάλιση μεγαλύτερου χώρου κυκλοφορίας ενώ σε ουρές, οχήματα, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σε άλλες εγκαταστάσεις θα εφαρμοστούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης με βάση τις οδηγίες της Γαλλικής κυβέρνησης και των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών.

Στα αξιοθέατα, η διαμόρφωση κάθε διαδρομής – συμπεριλαμβανομένης της επιβίβασης – θα επανασχεδιαστεί με βάση τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης μεταξύ των ομάδων ή των οικογενειών. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν την διαθεσιμότητα των αξιοθέατων και των δραστηριοτήτων στην επίσημη ιστοσελίδα και στην εφαρμογή του θέρετρου.

Παράλληλα, μία νέα take-away υπηρεσία θα λανσαριστεί επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν το φαγητό τους στους άφθονους εξωτερικούς χώρους των πάρκων. Επιπλέον σε όλα τα Disney Hotels και στα Disney Nature Resorts θα υπάρχει ταχύτερο και ασφαλέστερο check-in και room service, πάντα με γνώμονα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η Disneyland Paris θα αυξήσει την συχνότητα εφαρμογής των μέτρων καθαρισμού, παρά τα ήδη υψηλά πρότυπα καθαριότητας που εφάρμοζε εξ αρχής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.