26 Απρ 2024
READING

Η United σχεδιάζει να προσθέσει 25.000 πτήσεις τον Αύγουστο στο πτητικό της πρόγραμμα

2 MIN READ

Η United σχεδιάζει να προσθέσει 25.000 πτήσεις τον Αύγουστο στο πτητικό της πρόγραμμα

Η United σχεδιάζει να προσθέσει 25.000 πτήσεις τον Αύγουστο στο πτητικό της πρόγραμμα

Η United Airlines σχεδιάζει να προσθέσει περίπου 25.000 πτήσεις τον Αύγουστο, ελπίζοντας να αξιοποιήσει την αύξηση στην ζήτηση των αεροπορικών ταξιδιών που καταγράφεται από μέρους των πελατών, και δη αναφορικά με προορισμούς αναψυχής.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί πως ακόμη και με την αύξηση των πτήσεων, η United θα πετάξει σε εντός των συνόρων προορισμούς έχοντας περίπου το ήμισυ της χωρητικότητας σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο και το 1/4 σε ότι αφορά τις διεθνείς πτήσεις.

Συγκριτικά, αυτό το μήνα σκοπεύει να πετάξει περίπου το 30% των εσωτερικών της δρομολογίων σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα και μόλις το 16% των διεθνών προορισμών, ανέφερε η ίδια η αεροπορική εταιρεία.

Ο ιός και τα επιμέρους μέτρα που ελήφθησαν προκειμένου να σταματήσουν την εξάπλωσή του, έχουν κλείσει βασικά τουριστικά αξιοθέατα, προκαλώντας καταστροφικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια.

Μάλιστα, ο των επιβατών που διέρχονται από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας των αμερικανικών αεροδρομίων τον Ιούνιο κινήθηκαν περίπου στο 1/5 των επιπέδων του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα τελευταία ομοσπονδιακά στοιχεία.

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να απαγορεύει στους Αμερικανούς να ταξιδεύουν εν μέσω πανδημίας και αντίστροφα, το νέο πτητικό πρόγραμμα της United βασίζεται στις τρέχουσες τάσεις ζήτησης, δήλωσε ο Patrick Quayle, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου και συμμαχιών της αεροπορικής εταιρείας.

“Μεγάλο μέρος της πρόσφατης ζήτησης ήταν για εισιτήρια μονής κατεύθυνσης (one way), γεγονός που καταδεικνύει τους πελάτες να ενδιαφέρονται να επαναπατριστούν”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.