26 Απρ 2024
READING

Η Hugo Boss «ποντάρει» στην αύξηση των online πωλήσεων

2 MIN READ

Η Hugo Boss «ποντάρει» στην αύξηση των online πωλήσεων

Η Hugo Boss «ποντάρει» στην αύξηση των online πωλήσεων

Μέχρι το 2022, η Hugo Boss στοχεύει να πετύχει online πωλήσεις άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ σε σύγκριση με 151 εκατομμύρια ευρώ το 2019.

Υπό αυτό το πρίσμα και για την επίτευξη του εν λόγω στόχου, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει το Hugoboss.com σε 24 νέες αγορές κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στελέχη της εταιρείας, το σχέδιό της περιλαμβάνει επίσης την έναρξη της λειτουργίας του Hugoboss.com στον Καναδά και το Μεξικό, που έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, ενισχύοντας το διαδικτυακό αποτύπωμα του ομίλου στη σημαντική περιοχή της Αμερικής.

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, η Hugo Boss κατάφερε να προσθέσει 22 νέες διαδικτυακές αγορές στο χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ, της Πολωνίας και της Πορτογαλίας.

Όπως τόνισε σχετικά ο Matthew Dean, Διευθυντής του τομέα παγκόσμιου ecommerce της Hugo Boss: ““Η αυξανόμενη σημασία του διαδικτύου έχει γίνει ακόμη πιο εμφανής το 2020, καθώς η βιομηχανία μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση και η συμπεριφορά των καταναλωτών μετατοπίζεται όλο και περισσότερο από off σε online.

Για αυτό και επιταχύνουμε τη διεθνή διάθεση του διαδικτυακού μας καταστήματος, κάνοντας έτσι περαιτέρω, συστηματική πρόοδο με την ψηφιοποίηση του επιχειρηματικού μας μοντέλου”.

Οι γεωγραφικές περιοχές της Ευρώπης και της Ασίας / Ωκεανίας θα συνεχίσουν να αποτελούν το επίκεντρο για περαιτέρω επέκταση του μοντέλου παραχώρησης και κατά τη διάρκεια του αμέσως προσεχούς μέλλοντος.

Μόνο κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο οίκος Hugo Boss στοχεύει στη μετατροπή επτά συνεργασιών.

Μέχρι το 2022, αυτές οι διαδικτυακές συνεργασίες αναμένεται να συνεισφέρουν τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ στις διαδικτυακές πωλήσεις του ομίλου σε σύγκριση με περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ που διαμορφώθηκαν το 2019.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.