24 Απρ 2024
READING

Η Amazon καταπολεμά τα πλαστά προϊόντα στον ιστότοπό της

1 MIN READ

Η Amazon καταπολεμά τα πλαστά προϊόντα στον ιστότοπό της

Η Amazon καταπολεμά τα πλαστά προϊόντα στον ιστότοπό της

Στην δημιουργία μιας οργανωμένης ομάδας ανίχνευσης, αποτροπής και εν γένει καταπολέμησης της ύπαρξης πλαστών προϊόντων στον ιστότοπό της, προχωρά η Amazon.

Ο κολοσσός της e-λιανικής δημιούργησε μια ομάδα που θα λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο και θα απαρτίζεται από πρώην ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, έμπειρους ανακριτές και αναλυτές δεδομένων.

Απώτερος σκοπός; Να μηδενίσει την ύπαρξη πλαστών προϊόντων στα marketplace της.

Σύμφωνα με στελέχη της Amazon, η νέα μονάδα θα της επιτρέψει να κινηθεί με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε να επιδιώξει αστικές διαφορές, να συνεργαστεί με brand στις έρευνες που οι ίδιες πραγματοποιούν, καθώς επίσης να βοηθήσει διεθνείς αξιωματούχους επιβολής του νόμου να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα με τα πλαστά προϊόντα.

Η Amazon δήλωσε ότι επένδυσε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της παραποίησης / απομίμησης προϊόντων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και είχε περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους που καταπολεμούν την απάτη.

Αυτές οι προσπάθειες απέκλεισαν συνολικά κάτι παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια ύποπτους λογαριασμούς πριν καν μπορέσουν να διαθέσουν τα πλαστά προϊόντα τους, μπλοκάροντας παράλληλα περί τα έξι δισεκατομμύρια ύποπτα bad listings!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.