25 Απρ 2024
READING

Οι New York Times τερμάτισαν την συνεργασία με την Apple News

1 MIN READ

Οι New York Times τερμάτισαν την συνεργασία με την Apple News

Οι New York Times τερμάτισαν την συνεργασία με την Apple News

Στην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με την Apple News προχώρησαν οι The New York Times , οι οποίοι τελευταία έχουν επιλέξει να δώσουν ώθηση στο επιχειρηματικό μοντέλο των ψηφιακών συνδρομητών.

Όπως ανέφερε η εταιρεία media, οι publishers θα λάβουν μια ικανοποιητική αποζημίωση για το περιεχόμενό τους, ενώ άφησε υπονοούμενα σχετικά με το γεγονός ότι η Apple News ουδέποτε κατάφερε να εστιάσει στην στρατηγική που είχε επεξεργαστεί για το «κτίσιμο» απευθείας σχέσεων με τους συνδρομητές-αναγνώστες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι NYT, που ήδη διέθεταν μια συνδρομητική βάση απαρτιζόμενη από κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια αναγνώστες για το ειδησεογραφικό της προϊόν, κατάφεραν να προσθέσει τον αριθμό-ρεκόρ των 468.000 συνδρομών επί πληρωμή κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου.

Σε αυτό το πλαίσιο αποδεικνύεται ορθή η στρατηγική που ακολούθησε με τις online συνδρομές, καθώς πριν από λίγα χρόνια τα στελέχη της κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαρκώς εντεινόμενα μεγέθη ζημιών που προέρχονταν από την πλατφόρμα των έντυπων συνδρομών, περιορίζοντας ταυτόχρονα τον βαθμό εξάρτησής της από τα έσοδα που συνδέονται ευθέως με την διαφήμιση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.