25 Απρ 2024
READING

Bonus $500 εκατομμυρίων από την Amazon στους εργαζομένους της 1ης γραμμής

1 MIN READ

Bonus $500 εκατομμυρίων από την Amazon στους εργαζομένους της 1ης γραμμής

Bonus $500 εκατομμυρίων από την Amazon στους εργαζομένους της 1ης γραμμής

Στην παροχή ενός εφάπαξ bonus προς τους εργαζομένους της στην πρώτη γραμμή προκειμένου να δείξει εμπράκτως την εκτίμησή της για την αποδοτικότητα και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας ήταν παρόντες στις θέσεις τους, προχωρά η Amazon.

Συγκεκριμένα, η τελευταία αναμένεται να διαθέσει το ποσό των 500 δολαρίων προς τους πλήρως ωραρίου εργαζομένους της στις αποθήκες, στην Whole Foods, καθώς επίσης και στον τομέα της παράδοσης παραγγελιών.

Την ίδια στιγμή οι parttime εργαζόμενοι θα λάβουν το ποσό των $250 ως bonus, ενώ οι οδηγοί Flex που παραδίδουν πακέτα για λογαριασμό της Amazon θα επιβραβευτούν με $150 στην περίπτωση που εργάστηκαν για περισσότερες από 10 ώρες συνολικά εντός του Ιουνίου.

Επιπροσθέτως, οι manager των καταστημάτων της Whole Foods θα επιβραβευτούν με Bonus $1.000, ενώ οι ιδιοκτήτες των thirdparty υπηρεσιών delivery του κορυφαίου etailer παγκοσμίως θα λάβουν 3.000 δολάρια.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως τον περασμένο Μάρτιο η Amazon ανακοίνωσε πως θα αυξήσει κατά 2 δολάρια την ώρα το ωρομίσθιο που λαμβάνουν οι εργαζόμενοί της στις αποθήκες, στην παράδοση παραγγελιών, αλλά και στην Whole Foods. Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στις αποθήκες της θα λάμβαναν διπλάσια υπερωριακή αποζημίωση μέχρι και τον Ιούνιο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.