Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσφέρει σε Δήμους και Οργανισμούς πανελλαδικά

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμβάλλει καταλυτικά στην ανακούφιση των συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης προσφέροντας σημαντικές ποσότητες ζυμαρικών σε Δήμους και Οργανισμούς πανελλαδικά, έχοντας ανάγει την ανιδιοτελή προσφορά σε προτεραιότητά της. 

Η ΗΛΙΟΣ έχει προσφέρει ποσότητα προϊόντων της για την κάλυψη αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων στους Δήμους Ξάνθης και Τρικκαίων ενισχύοντας τις καθημερινές τους προσπάθειες ώστε να παρέχεται επάρκεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας το αξιέπαινο έργο που επιτελεί το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσω των δομών που διατηρεί πανελλαδικά, στηρίζοντας παιδιά και τις οικογένειές τους, έχει προχωρήσει στην κάλυψη ορισμένων άμεσων αναγκών τους σε σίτιση προσφέροντας ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ που διανέμονται ανάλογα με τις προτεραιότητες του Οργανισμού. 

Επιπλέον, η ΗΛΙΟΣ διέθεσε ποσότητες προϊόντων της στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», με αποδέκτες 14.200 παιδιά σε 6.200 οικογένειες, που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια, όπως και στην Κοινωνική Οργάνωση Αγάπη που στηρίζει  ουσιαστικά συνανθρώπους μας στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης διανέμοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακολουθώντας πιστά τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρικής υπευθυνότητας, στην κρίσιμη και επώδυνη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ βρίσκεται στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη, αλλά και την έμπρακτη συνεισφορά της στο πολυσήμαντο έργο του.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ήταν και παραμένει συνειδητά προσανατολισμένη στην προσφορά προς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται καθώς και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας έχοντας ενσωματώσει πλήρως τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη φιλοσοφία της.