24 Απρ 2024
READING

Η Coty εξαγόρασε το 20% της KKW Beauty έναντι $200 εκατ.

1 MIN READ

Η Coty εξαγόρασε το 20% της KKW Beauty έναντι $200 εκατ.

Η Coty εξαγόρασε το 20% της KKW Beauty έναντι $200 εκατ.

Η Kim Kardashian West συμφώνησε να πουλήσει ποσοστό της τάξεως του 20% του makeup brand της, KKW Beauty, στoν αμερικανικό «γίγαντα» καλλυντικών Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε απόλυτα μεγέθη και μέσω της εν λόγω συμφωνίας, η τελευταία αποτιμά την μόλις τριών ετών εταιρεία σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Η Coty θα αναλάβει την ευθύνη των προϊόντων περιποίησης δέρματος, μαλλιών, προσωπικής περιποίησης και νυχιών της KKW Beauty, όπως ανέφεραν οι δύο πλευρές.

Όπως ανέφερε η Kardashian: “Όπως διαμορφώνεται η σχέση μας, θα μου επιτρέψει να επικεντρωθώ στα δημιουργικά στοιχεία για τα οποία είμαι τόσο παθιασμένη, ενώ επωφελούμαι από τους απίστευτους πόρους της Coty, βοηθούμενη να λανσάρω τα προϊόντα μου σε ολόκληρο τον κόσμο”.

Η συγκεκριμένη αγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021, ενώ μέσω αυτής εμβαθύνεται η  συνεργασία της Coty με την οικογένεια διασημοτήτων KardashianJenner.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, η Coty απέκτησε μερίδιο 51% στη μάρκα καλλυντικών της Kylie Jenner, ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.