Το Bergdorf Goodman ανοίγει και πάλι με 3 νέες υπηρεσίες για τους πελάτες του

Μια σειρά από νέες υπηρεσίες για τους πελάτες του εγκαινίασε το upscale πολυκατάστημα Bergdorf Goodman, άμα τη επαναλειτουργία του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το λανσάρισμα ανέπαφων υπηρεσιών, όπως λ.χ. παράδοση την ίδια μέρα και παραλαβή εκτός των χώρων του καταστήματος, καθώς επίσης και την θέσπιση ιδιωτικών, όσο και εικονικών ραντεβού καθώς ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του στο Νεοϋορκέζικο –και όχι μόνο- κοινό.

Σύμφωνα με τα στελέχη του, επιχειρείται η καλλιέργεια εμπειριών πέρα από το αναμενόμενο, οι οποίες συμβάλλουν καταλυτικά στο κτίσιμο μοναδικών όσο και εξαιρετικά εξατομικευμένων σχέσεων με τους πελάτες τους.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει δέσμευση διασφάλισης πωλήσεων τόσο σε ψηφιακό όσο και σε φυσικό περιβάλλον, προκειμένου οι πελάτες του Bergdorf Goodman να απολαύσουν την βέλτιστη εμπειρία, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιεί τις αγορές τους

Οι πελάτες στο Μανχάταν έχουν πλέον τη δυνατότητα να κανονίσουν παραλαβή στους εξωτερικούς χώρους του καταστήματος ή ακόμη και αυθημερόν παράδοση εντός της πόλης της Νέας Υόρκης μέσω ενός συνεργάτη καταστήματος, ο οποίος μπορεί επίσης να μεταποιήσει κατά το δοκούν τις αγορές των πελατών, επιτόπου.

Στα δε πολυτελή Hamptons, το luxury πολυκατάστημα προσφέρει δωρεάν παράδοση την ίδια ημέρα μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφορών του, αρκεί η παραγγελία να πραγματοποιηθεί έως το μεσημέρι.

Επιπλέον, η Bergdorf Goodman εισήγαγε ιδιωτικά ραντεβού στο κατάστημα στα γυναικεία και ανδρικά τμήματα, όπου οι συνεργάτες μπορούν να πλοηγήσουν τους πελάτες μέσα από τα έτοιμα ενδύματα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του καταστήματος.

Στη συνέχεια, θα προσφέρεται στους αγοραστές μια ιδιωτική περιοχή ή ένα δωμάτιο, καθώς και υπηρεσίες αλλαγής και προσαρμογής κατόπιν αιτήματος.

Πέρα από τα προσωπικά ραντεβού, το πολυκατάστημα παρέχει επίσης εικονικά ραντεβού με δωρεάν αποστολή. Η διαδικτυακή υπηρεσία, καθοδηγούμενη από προσωπικούς αγοραστές, επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν νέες συλλογές από το σπίτι.

Η Bergdorf Goodman ανήκει στη Neiman Marcus Group Inc., η οποία υπέβαλε αίτηση προστασίας από πιστωτές στις 7 Μαΐου 2020.

Πριν από δύο εβδομάδες, η εταιρεία έλαβε έγκριση για πρόσβαση στην επόμενη φάση χρηματοδότησης, καθώς παρουσίασε ένα σχέδιο αναδιοργάνωσής της και συνεχίζει να επαναλειτουργεί καταστήματα. Συνολικά, έχει πρόσβαση σε κεφάλαια συνολικού ύψους $675 εκατομμυρίων.

Το σχέδιο πτώχευσης του Neiman Marcus δεν περιλαμβάνει εκκαθάριση αποθέματος ή εκτεταμένο κλείσιμο καταστημάτων. Η αλυσίδα διαθέτει επίσης –μεταξύ άλλων- και τη Mytheresa, η οποία δεν περιλαμβάνεται στην όλη διαδικασία.

Επί πολλά χρόνια ο ισολογισμός της εταιρείας είχε φορτωθεί με δισεκατομμύρια δολάρια χρέους, πολλά από τα οποία προέρχονταν από μοχλευμένες εξαγορές από μέρους εταιρειών private equity.

Μάλιστα, έπειτα από την διαδικασία της πτώχευσης, η αλυσίδα Neiman Marcus αναμένει να εξαλείψει χρέος συνολικού ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.