18 Απρ 2024
READING

Σύμπραξη του fashion brand Yeezy του Kanye West με την Gap

1 MIN READ

Σύμπραξη του fashion brand Yeezy του Kanye West με την Gap

Σύμπραξη του fashion brand Yeezy του Kanye West με την Gap

Μια ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά την οποία θα διαθέτει μέσω των καταστημάτων Gap, αλλά και μέσω του website της αρχής γενομένης από το 2021, προετοιμάζει το fashion brand Yeezy του Kanye West.

Η συγκεκριμένη συλλογή αναμένεται να απαρτίζεται από σύγχρονα, όσο και εξελιγμένα σε λεπτομέρειες κομμάτια, τα οποία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές.” Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι δεκαετούς χρονικής διάρκειας, ενώ αυτή τη στιγμή, το brand Yeezy έχει ήδη συνεργασία με την Adidas για την διάθεση ενός αθλητικού παπουτσιού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Kanye στην οικογένεια Gap ως έναν δημιουργικό οραματιστή, που αναβαθμίζει την αισθητική και την επιτυχία του brand Yeezy και μαζί να προσδιορίσουμε μια λιανεμπορική συνεργασία επόμενης γενιάς», σημείωσε ο Mark Breitbard, Διεθνής Επικεφαλής του brand της Gap. Από την πλευρά της, η σύζυγός του Kanye West, Kim Kardashian West, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία και την χαρακτήρισε ως «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!».

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως με την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η τιμή της μετοχής της Gap εκτοξεύτηκε κατά τουλάχιστον 20%.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.