20 Απρ 2024
READING

Τα Target ξεκίνησαν να διαθέτουν φρέσκα και κατεψυγμένα είδη παντοπωλείου

2 MIN READ

Τα Target ξεκίνησαν να διαθέτουν φρέσκα και κατεψυγμένα είδη παντοπωλείου

Τα Target ξεκίνησαν να διαθέτουν φρέσκα και κατεψυγμένα είδη παντοπωλείου

Η αλυσίδα Target μόλις πρόσφατα αποφάσισε να εμπλουτίσει σημαντικά την διαθέσιμη προϊοντική της γκάμα, προσθέτοντας εκατοντάδες φρέσκα, μα και κατεψυγμένα είδη παντοπωλείου, όπως λ.χ. ψωμί και γάλα.

Κι αυτό, δίχως οι πελάτες να χρειάζεται καν να περιηγηθούν στους διαδρόμους των καταστημάτων της, αλλά ούτε καν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους.

Συγκεκριμένα η αμερικανική λιανεμπορική αλυσίδα προσθέτει 750 καθημερινά και πρώτης ανάγκης είδη παντοπωλείου που ανήκουν στις ευρύτερες κατηγορίες των κρεατικών, γαλακτοκομικών, είδη φούρνου και αρτοποιήματα, στην υπηρεσία της αυθημερόν παράδοσης.

Όσο για τους πελάτες που θα επιλέξουν κάποια από αυτά τα νέα προϊόντα, δεν έχουν παρά να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online και εν συνεχεία να τα παραλάβουν σε έτοιμες σακούλες είτε εντός των καταστημάτων ή ακόμη και στον χώρο στάθμευσης τους.

Κι αυτό, ορμώμενη από το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί αναζητούν για πιο ασφαλείς τρόπους πραγματοποίησης των  αγορών τους κατά τη διάρκεια που σοβεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Target αναμένεται να τα διαθέτει σε περισσότερα από 400 καταστήματα μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, ενώ στους σχεδιασμούς της βρίσκεται η διεύρυνση της βάσης από την οποία θα προσφέρονται τα καινούρια προϊόντα σε κάτι παραπάνω από 1.500 καταστήματα κατά τους προσεχείς μήνες.

Μέγεθος, που αντικατοπτρίζει το 80% του συνόλου των 1.871 καταστημάτων που διαθέτει σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Όπως υπογράμμισαν υψηλόβαθμα στελέχη της Target, στόχος τους είναι να συνεχίσουν να επενδύουν ώστε να μετατρέψουν την αλυσίδα στο πλέον ασφαλές πραγματοποίησης αγορών, οι οποίες με την σειρά τους θα γίνονται πραγματικότητα ταχύτατα και με ευκολία!

Επιπροσθέτως, οι ίδιοι τόνισαν πως οι καταναλωτικές συνήθειες και το αντίστοιχο pattern που ακολουθούν οι πελάτες της, μεταβλήθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου φυσικού τριμήνου του 2020, που ολοκληρώθηκε στα τέλη Μάϊου, αυτοί επέλεξαν να αγοράσουν σαφώς λιγότερα ενδύματα και περισσότερα είδη παντοπωλείου.

Οι δε πωλήσεις τροφίμων και αναψυκτικών ενισχύθηκαν κατά 20%, ενώ αυτές των ενδυμάτων σημείωσαν αντιστρόφως ανάλογη πορεία (-20%), κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Τέλος, η Target, όπως εξάλλου συνέβη και με την συντριπτική πλειοψηφία των retailers σε διεθνές επίπεδο, είδε τις online πωλήσεις της να αναπτύσσονται με φρενήρεις ρυθμούς της τάξεως του 141%, ενώ οι υπηρεσίες αυθημερόν παράδοσης αναπτύχθηκαν κατά 278%!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.