25 Απρ 2024
READING

Στον «αέρα» βγήκε το online κατάστημα του Βερολινέζικου KaDeWe

1 MIN READ

Στον «αέρα» βγήκε το online κατάστημα του Βερολινέζικου KaDeWe

Στον «αέρα» βγήκε το online κατάστημα του Βερολινέζικου KaDeWe

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο το Γερμανικό πολυκατάστημα KaDeWe γνωστοποιούσε πως θα ήθελε να αναπτύξει ένα online κατάστημα.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες εβδομάδες και το Βερολινέζικο πολυκατάστημα –που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα σε Ευρωπαϊκό έδαφος- λανσάρισε το ecommerce website του, το οποίο σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει 3.000 αντικείμενα που προέρχονται από 100 διαφορετικούς προμηθευτές.

Online πουλά ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ που απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Ωστόσο, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την διάθεση ειδών περιποίησης δέρματος, αρώματα, καθώς επίσης και άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το online κατάστημα της KaDeWe θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες του προσωρινά –όπως αναφέρθηκε από την πλευρά των στελεχών της προ μερικών ημερών- είτε εάν θα έχει μια πιο μακρόπνοη λογική λειτουργίας.

Το πολυκατάστημα KaDeWe εκτείνεται σε κάτι παραπάνω από 60.000 τ.μ. και διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό είδη ένδυσης που προέρχονται από διεθνείς σχεδιαστές, αλλά και niche labels, προϊόντα ομορφιάς, τρόφιμα και είδη για το σπίτι.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.