26 Απρ 2024
READING

Καινοτόμος συμφωνία laundry franchise της Unilever στην Βραζιλία

1 MIN READ

Καινοτόμος συμφωνία laundry franchise της Unilever στην Βραζιλία

Καινοτόμος συμφωνία laundry franchise της Unilever στην Βραζιλία

Στην εξαγορά μιας αλυσίδας πλυντηρίων ρούχων στη Βραζιλία την οποία θα μετονομάσει σε Omo, δίνοντάς της το brand name του 2ου στον κόσμο σε πωλήσεις απορρυπαντικού ρούχων, προχωρά η Unilever Plc σηματοδοτώντας μια νέα κατεύθυνση για τον πολυεθνικό «γίγαντα» καταναλωτικών αγαθών.

Η εξαγορά του ομίλου Acerte και της αλυσίδας της που περιλαμβάνει συνολικά 123 franchise πλυντήρια και “express” ραφεία εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια της Unilever να ενισχύσει την έκθεσή της σε τομείς που σχετίζονται με την υγεία και την υγιεινή.

«Ο απώτερος σκοπός μας είναι να διαθέτουμε το μεγαλύτερο franchise στον κλάδο των καθαριστηρίων στην Βραζιλία εντός της προσεχούς πενταετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο EduardoCampanella, Αντιπρόεδρος Marketing της Unilever στη Βραζιλία, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα μπορούσε να τετραπλασιάσει τον υπάρχοντα αριθμό καταστημάτων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η δημιουργία της εν λόγω αλυσίδας αντανακλά -σε μικρότερη κλίμακα- την εκτεταμένη παρουσία της Procter & Gamble Co στον κλάδο του στεγνού καθαρισμού και πλυσίματος στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες που ονομάζονται “Tide”.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το μεγαλύτερο brand απορρυπαντικών σε παγκόσμια βάση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.