27 Απρ 2024
READING

Η Diesel εγκαινιάζει τον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο “Hyper real”

2 MIN READ

Η Diesel εγκαινιάζει τον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο “Hyper real”

Η Diesel εγκαινιάζει τον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο “Hyper real”

Ο όμιλος OTB, στον οποίο περιλαμβάνονται οι οίκοι Diesel, Margiela, Marni και Viktor and Rolf, εγκαινίασε την λειτουργία ενός “Hyper real” εικονικού εκθεσιακού χώρου πωλήσεων προκειμένου να διαθέσει εμπορικά τις συλλογές του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

Γεγονός που οφείλεται στην δραστική επιτάχυνση της μετάβασής του σε ψηφιακές λύσεις και επιλογές, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με στελέχη της OTB, μέσω του ψηφιακού εκθεσιακού χώρου φιλοδοξεί να παρουσιάζει το σύνολο των brand του σε μια «νέα, αξέχαστη, και πέρα από το πραγματικό διάσταση».

Ο στόχος του ρεαλιστικού οπτικού εκθεσιακού χώρου είναι να επιτρέψει τη «συναισθηματική εμπειρία προβολής και παραγγελίας συλλογών υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο».

Ο εκθεσιακός χώρος έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Accenture και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να «θέσει ένα νέο πρότυπο για την ψηφιοποίηση της βιομηχανίας της μόδας» με όλα τα προϊόντα που ψηφιοποιούνται με εικόνες και βίντεο 360 μοιρών υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, καθώς και με δισδιάστατα (2D) closeups, επιτρέποντας στους αγοραστές να εξερευνήσουν το lookbook, βλέποντας και λαμβάνοντας πλήρη γνώση της ίδιας της συλλογής.

Ο Πρόεδρος της OTB, Renzo Rosso ανέφερε σχετικά: «Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν όρια μόνο στο μυαλό μας και τα εμπόδια μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες.

Οι δύσκολες στιγμές απαιτούν θάρρος, εναλλακτικούς τρόπους σκέψης και δημιουργικές ιδέες. Όπως αυτό το έργο, το οποίο είναι καινοτόμο, ψηφιακό και βιώσιμο, τόσο για τους ανθρώπους, όσο για το περιβάλλον και το μέλλον της μόδας εν γένει».

Σημειώνεται πως ο κύκλος εργασιών της OTB ξεπέρασε το 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ το 2019, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 6,4% εν συγκρίσει με τα μεγέθη του 2018, βιώνοντας ανάπτυξη στο σύνολο των brands της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.