25 Απρ 2024
READING

Η Saks Fifth Avenue εισάγει μια νέα πλατφόρμα ψηφιακού curation

2 MIN READ

Η Saks Fifth Avenue εισάγει μια νέα πλατφόρμα ψηφιακού curation

Η Saks Fifth Avenue εισάγει μια νέα πλατφόρμα ψηφιακού curation

Σε μια προσπάθεια να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες αγοράς αποθεμάτων προϊόντων και merchandising, η αλυσίδα luxury πολυκαταστημάτων Saks Fifth Avenue κατέφυγε στην υιοθέτηση μιας νέας τεχνολογικής πλατφόρμας.

Πρόκειται για την NuORDER, έναν πάροχο λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και λιανικής B2B, για το ψηφιακό curation και παράδοσης μιας «φρέσκιας» οπτικής των συλλογών κατά μήκος των κατηγοριών της ενδυμασίας, των υποδημάτων και των αξεσουάρ.

Αναμένεται επίσης να βοηθήσει την ομάδα αγορών της Saks να εντοπίζει με αυξημένο βαθμό ευφυϊας και αποτελεσματικότητας τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε επίπεδο merchandising, οι οποίες και ευθυγραμμίζονται με τις εποχιακές τάσεις και τις προσδοκίες των ίδιων των πελατών.

Σύμφωνα με στελέχη της Saks Fifth Avenue, η εταιρεία εξελίσσει την merchandising στρατηγική της προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέχει στον χώρο του luxury λιανεμπορίου και να προσφέρει το βέλτιστο μείγμα προϊόντων για τους πελάτες της.

Μάλιστα, η πανδημία του κορωνοϊού που ενέσκηψε επέτρεψε στην αλυσίδα να επιταχύνει τα ανάλογα σχέδιά της.

Η υιοθέτηση της πλατφόρμας NuORDER αναμένεται να βοηθήσει τη συνεργασία με τους συνεργάτες-προμηθευτές της Saks, καθώς επίσης και να βελτιώσει την ευφυή διαχείριση των αποθεμάτων και να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα τους κατά μήκος του συνόλου των touchpoints που διαθέτει.

Η Saks σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της NuORDER σε όλες τις λειτουργίες πραγματοποίησης αγορών, σχεδιασμού, ψηφιακής έκφανσης και marketing, έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμόσει μια περισσότερο πειστική προσέγγιση στην διαδικασία λήψης αποφάσεων, η οποία θα στηρίζεται σε δεδομένα που θα προκύπτουν από την αξιοποίηση των εργαλείων forecasting και performance analytics.

Την ίδια στιγμή, οι πωλητές της, θα έχουν πρόσβαση σε μια πιο απλοποιημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία πώλησης μέσω της χρήσης κεντρικών, ψηφιακών linesheets και καταλόγων. Επιπροσθέτως, θα μπορούν να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.