23 Απρ 2024
READING

Συνεργασία Starbucks και Impossible Foods για την προώθηση ενός plant based breakfast σάντουιτς

2 MIN READ

Συνεργασία Starbucks και Impossible Foods για την προώθηση ενός plant based breakfast σάντουιτς

Συνεργασία Starbucks και Impossible Foods για την προώθηση ενός plant based breakfast σάντουιτς

Τα Starbucks θα ξεκινήσουν την πώληση ενός plantbased breakfast σάντουιτς που παρασκευάζεται με λουκάνικο της Impossible, συμπεριλαμβάνοντάς το στο καλοκαιρινό τους μενού.

Το σάντουιτς θα περιέχει τηγανητό αυγό που θα είναι cagefree εκτροφής και πεπαλαιωμένο τυρί τσένταρ, ενώ θα σερβίρεται σε ψωμί τύπου τσιαπάτα.

Επίσης, στο καλοκαιρινό μενού της αλυσίδας υπάρχουν δύο ροφήματα με βάση τον κρύο καφέ με αφρό γάλακτος αμυγδάλου με γεύση κανέλας ή κακάο. Στην Καλιφόρνια και στην εν γένει γεωγραφική περιοχή των Μεσοδυτικών ΗΠΑ, η Starbucks θα διαθέτει επίσης Cold Brew με αφρό Cinnamon Oatmilk, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα γάλακτος βρώμης σε νέες αγορές.

Τα νέα κρύα ροφήματα αναμένεται να κοστίζουν μεταξύ 4,45 και 4,75 δολαρίων, ενώ το Impossible Breakfast Sandwich θα κοστίζει μεταξύ 4,95 και 5,25 δολάρια.

Το καινούριο σάντουιτς έρχεται να προστεθεί σε ορισμένες άλλες επιλογές του μενού των Starbucks τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιδιώκουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος.

Παράλληλα, επιτρέπει στην εν λόγω αλυσίδα να κινηθεί ακόμη εγγύτερα προς την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας που είχε ανακοινώσει η ίδια τον περασμένο Ιανουάριο.

 «Με την πάροδο των ετών, ανταποκρινόμενοι στο ενδιαφέρον των πελατών, προσθέσαμε εναλλακτικές λύσεις γάλακτος φυτικής προέλευσης, όπως λ.χ. σόγια, καρύδα, αμύγδαλο και το γάλα βρώμης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το φυτικό μας μενού σε φαγητό δια μέσω της παρουσίασης αυτού του νέου breakfast σάντουιτς», δήλωσε ο Michael Kobori, επικεφαλής αειφορίας των Starbucks.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα Starbucks είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την Beyond Meat, ανταγωνίστρια εταιρεία της Impossible, προκειμένου να προσφέρει παραπλήσια plantbased sandwiches στον Καναδά και την Κίνα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.