06 Μάι 2024
READING

Disneylad Παρίσι, η επιστροφή

2 MIN READ

Disneylad Παρίσι, η επιστροφή

Disneylad Παρίσι, η επιστροφή

Η Disneyland στο Παρίσι, η οποία αναγκάστηκε να κλείσει από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου λόγω της πανδημίας, αναμένεται να ανοίξει εκ νέου τις πόρτες της, την ίδια εβδομάδα με τα θεματικά πάρκα της Disney στη Φλόριντα.

Έτσι, λοιπόν, τα Magic Kingdom και Animal Kingdom θα ανοίξουν πρώτα, στις 11 Ιουλίου. Στη συνέχεια, το Epcot και το Hollywood Studios θα ακολουθήσουν στις 15 Ιουλίου. Όσο για τα ευθέως ανταγωνιστικά Universal Studios στη Φλόριντα, επανήλθαν σε καθεστώς λειτουργίας στις 5 Ιουνίου 2020.

Η εταιρεία εκτιμάται πως θα εφαρμόσει μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γαλλικής κυβέρνησης, αλλά και των τοπικών υπαλλήλων υγείας. Αυτά, περιλαμβάνουν –μεταξύ άλλων- τον περιορισμό της παρουσίας πλήθους πελατών, την αύξηση των ενεργειών καθαρισμού και την ανάγκη διατήρησης του –περίφημου, πλέον- social distancing.

Επιπροσθέτως, όλοι οι επισκέπτες άνω των 11 ετών θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες προσώπου, δήλωσε η εταιρεία. Οι επισκέπτες μπορούν να την αφαιρέσουν ενόσω τρώνε.

Η Disney θα προσφέρει περισσότερους από 2.000 σταθμούς απολύμανσης και πλύσης χεριών σε όλο το θέρετρο. Αυτοί οι σταθμοί θα τοποθετηθούν κοντά σε εισόδους και εξόδους σε αξιοθέατα, καταστήματα και εστιατόρια.

Το θεματικό πάρκο της Disneyland στο Παρίσι αναμένεται να αυξήσει τη συχνότητα των μέτρων καθαρισμού, ενώ όλες οι κουζίνες, οι εγκαταστάσεις και τα αξιοθέατα θα καθαριστούν προσεκτικά πριν από το άνοιγμα του πάρκου.

Το δε υπαλληλικό προσωπικό αναμένεται να υποβληθούν σε νέα εκπαίδευση για την υγεία και την ασφάλεια και θα ενθαρρύνουν τη φυσική απόσταση και τη χρήση της ανέπαφης πληρωμής.

Οι υπηρεσίες μεμονωμένου αναβάτη και Fast Pass για επιμέρους βόλτες, θα τεθούν προσωρινά σε αναστολή. Επιπροσθέτως, δεν θα είναι διαθέσιμη η πρόσβαση σε παιδικές χαρές, όπως επίσης και οι συναντήσεις με παραδοσιακούς χαρακτήρες και οι εν γένει χαιρετισμοί.

Οι χαρακτήρες των Disney, Pixar, Star Wars και Marvel θα εμφανίζονται σε ολόκληρο το πάρκο για φωτογραφίες, αλλά οι στενές αλληλεπιδράσεις, συμπεριλαμβανομένων των αγκαλιών, αναστέλλονται προσωρινά.

Επιπλέον, δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και πυροτεχνήματα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.