25 Απρ 2024
READING

Η Lidl Ελλάς με πιστοποίηση Covid Shield

1 MIN READ

Η Lidl Ελλάς με πιστοποίηση Covid Shield

Η Lidl Ελλάς με πιστοποίηση Covid Shield

Η Lidl Ελλάς αποτελεί πλέον την πρώτη εταιρεία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα με πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από το φορέα TÜV Austria Hellas.

Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εγγυάται την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της και τη διαφύλαξη ενός προστατευμένου μικροπεριβάλλοντος από τον Covid-19.

«Η πιστοποίηση Covid Shield αποτελεί από- δειξη και εγγύηση για τη μέγιστη ασφάλεια στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19», δήλωσε o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Με κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία, η εταιρεία πραγματοποίησε όλες τις προληπτικές ενέργειες, ώστε να επιτύχει τη μείωση ή ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης έναντι της πιθανής έκθεσης (ακούσια ή εκούσια) στον Covid-19 και τη διαχείριση πιθανών περιστατικών Covid-19 με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.