27 Απρ 2024
READING

Η Forever 21 επαναλανσάρει online καταστήματα στην Ευρώπη 

2 MIN READ

Η Forever 21 επαναλανσάρει online καταστήματα στην Ευρώπη 

Η Forever 21 επαναλανσάρει online καταστήματα στην Ευρώπη 

Ο fashion retailer Forever 21 έκανε εκ νέου την εμφάνισή του στο προσκήνιο, μέσω της e-commerce παρουσίας του στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία κυκλοφόρησε νέα καταστήματα online σε τοπικό επίπεδο και δη για τις πιο δημοφιλείς αγορές της στην Ευρώπη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Forever 21 υπέβαλε αίτηση πτώχευσης. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνέταξε ένα σχέδιο αναθεώρησης της παγκόσμιας επιχειρηματικής παρουσίας του, με βάση το οποίο έπαψε την λειτουργία της συντριπτικής πλειοψηφίας των τοποθεσιών που διέθεταν σε διεθνές επίπεδο τόσο στην Ασία, όσο και στην Ευρώπη.

Σήμερα, όμως, η εταιρεία επιστρέφει μεν στην Ευρώπη, ωστόσο, μόνο μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η εν λόγω επέκταση ακολουθεί το αντίστοιχο λανσάρισμα στην Ασία-Ωκεανία και τη Λατινική Αμερική, η οποία έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος με σημαντική επιτυχία.

Κεντρική στρατηγική επέκτασης e-εμπορίου

Το επαναλανσάρισμα της online έκφανσης της Forever 21 στην Ευρώπη αποτελεί μέρος της νέας στρατηγικής παγκόσμιας επέκτασης που περιστρέφεται γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σύμφωνα με τους νέους σχεδιασμούς του, το Forever 21 επιθυμεί να αναπτυχθεί παγκοσμίως μέσω του διαδικτυακού διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διεθνής ναυτιλία προς δημοφιλείς αγορές πραγματοποιείται από το hub που ήδη διαθέτει στις ΗΠΑ, ενώ το brand προσφέρει δωρεάν express αποστολή για όλες τις αγορές άνω των 70 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο Daniel Kulle, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forever 21: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις συλλογές μας στον παγκόσμιο διαδικτυακό μας ιστότοπο, σε μεγάλο αριθμό πιστών πελατών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη.

Αυτοί, θεωρούνται digital savvy και αναμένουν μια απρόσκοπτη, ευφυή εξελιγμένη εμπειρία διαδικτυακών αγορών, οπότε είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να διασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα στο e-ταξίδι είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.