24 Απρ 2024
READING

Νέα εποχή για τα Coffee Island – Λανσάρουν νέα καταστήματα

1 MIN READ

Νέα εποχή για τα Coffee Island – Λανσάρουν νέα καταστήματα

Νέα εποχή για τα Coffee Island – Λανσάρουν νέα καταστήματα

Σε ένα νέο concept καταστημάτων λανσάρουν τα Coffee Island. Πρόκειται για τα Coffee Little Island, που στόχο έχουν να καλύψουν τη ζήτηση αγορών με περιορισμένη πληθυσμιακή κάλυψη, εποχικότητα ή ιδιαίτερες ανάγκες.

Ένα μοντέλο προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε αγοράς που μπορεί να φιλοξενηθεί σε μικρούς χώρους ή να πάρει τη μορφή του ως shop-in-shop, καντίνα ή pop-up store.

Το πρώτο κατάστημα Coffee Little Island είναι μάλιστα γεγονός, και βρίσκεται υπό κατασκευή στην περιοχή των Μαλίων Κρήτης,ενώ έχει δρομολογηθεί ήδη η δημιουργία τριών νέων αντίστοιχων καταστημάτων σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η Coffee Island, αξιοποιεί τη μακρά παράδοση και πείρα της στις συνεργασίες δικαιόχρησης, και προσαρμόζει το επιχειρηματικό της μοντέλο στις ιδιαιτερότητες της εποχής και τις ανάγκες των σύγχρονων επενδυτών.

Στόχος της, το να προσφέρει στα «νέα μέλη της οικογένειάς της» μία ασφαλή και ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση, με χαμηλό κόστος επένδυσης και υψηλή απόδοση. Μία πρόταση εγγυημένη από το κύρος, την τεχνογνωσία, την ποιότητα και φυσικά την αναγνωρισιμότητα του brand της Coffee Island.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.