25 Απρ 2024
READING

Οι franchisees της Subway σχεδιάζουν να προσλάβουν 50.000 εργαζομένους

1 MIN READ

Οι franchisees της Subway σχεδιάζουν να προσλάβουν 50.000 εργαζομένους

Οι franchisees της Subway σχεδιάζουν να προσλάβουν 50.000 εργαζομένους

Τουλάχιστον 50.000 εργαζομένους αναμένεται να προσλάβουν οι franchisees της στην Βόρειο Αμερική, όπως ανακοίνωσε η αλυσίδα σάντουιτς Subway, καθώς η βιομηχανία της μαζικής εστίασης επιχειρεί να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά αλυσίδα εστίασης -έπειτα από τις Taco Bell, Dunkin’ και Panda Express- που ανακοινώνει ότι σχεδιάζει να προσλάβει δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων.

Οι καλοκαιρινοί μήνες συνήθως λειτουργούν προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του πλήθους των προσλήψεων εργαζομένων από την πλευρά των αλυσίδων γρήγορου φαγητού, καθώς οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερα και τα νεότερης ηλικίας άτομα αναζητούν εργασία. Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο διαφοροποιημένο, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους, θέτωντας εκτός αγοράς και χιλιάδες αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Το ποσοστό ανεργίας στην Βόρειο Αμερική ανέρχεται στα επίπεδα του 13,3%, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ.

Η Subway, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων των ΗΠΑ με βάση το πλήθος των τοποθεσιών, ανέφερε πως οι νέες θέσεις εργασίες εκτείνονται από ανειδίκευτους εργαζομένους μέχρι και το επίπεδο του management.

Παράλληλα, η αλυσίδα επανέφερε την προσφορά της για την διάθεση σάντουϊτς 1 ποδός (30,5 εκατοστών) προς 5 δολάρια, η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των πελατών της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.