20 Απρ 2024
READING

Είσοδος της Green Cola στην αμερικανική αγορά

1 MIN READ

Είσοδος της Green Cola στην αμερικανική αγορά

Είσοδος της Green Cola στην αμερικανική αγορά

Η Green Cola ολοκληρώνει την πρώτη φάση εισόδου της στην αμερικανική αγορά, με την παρουσία της σε αλυσίδες λιανικής σε 7 πολιτείες και συγκεκριμένα στο Τέξας, την Μασαχουσέτη, το Κονέκτικατ, το Νιού Χαμσάιρ, το Βερμόντ, το Μέιν και το Ρόουντ Άιλαντ, απευθυνόμενη σε έναν πληθυσμό 43 εκατομμυρίων κατοίκων.

Παράλληλα, ξεκίνησε η διάθεση των προϊόντων Green Cola μέσω της πλατφόρμας της Amazon, με στόχο την κάλυψη του συνόλου των ΗΠΑ, ταυτόχρονα με την επέκτασή της στα φυσικά καταστήματα.

«Η αμερικανική αγορά έχει πολύ μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης για αναψυκτικά, όπως η Green Cola, που λόγω των φυσικών συστατικών τους συνδέονται με τις περισσότερο υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Οι πρώτοι μήνες μας δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία, βλέποντας μια συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για το σύνολο των προϊόντων μας.

Σήμερα, βρισκόμαστε στα καταστήματα δύο μεγάλων αλυσίδων λιανικής και στο e-commerce της Amazon και ευελπιστούμε ότι τους επόμενους μήνες θα μπορούμε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία τόσο στις πολιτείες που διατίθεται ήδη η Green Cola όσο και σε νέες πολιτείες», σημειώνει ο Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος ΔΣ της Green Cola.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.