28 Απρ 2024
READING

Κωτσόβολος | «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»

2 MIN READ

Κωτσόβολος | «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»

Κωτσόβολος |  «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»

Tο νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας Κωτσόβολος με το μήνυμα «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται» μας δείχνει πώς μετά από μία μεγάλη αλλαγή πολλά γύρω μας μοιάζουν διαφορετικά. Γνωρίζουμε τα πράγματα από την αρχή, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Γιατί πράγματι έφτασε η μέρα που πήραμε ένα καλημέρα από την καφετιέρα μας, καθώς περάσαμε χρόνο μαζί της το πρωί, μας συστήθηκε ξανά και νιώσαμε πως δεν είναι μόνο ένα μηχάνημα.

Αλλά και το laptop, που έγινε το νέο μας γραφείο και όλος ο κόσμος της εργασίας μας, ο συνάδελφος, αλλά και η ψυχαγωγία μας.

Τα ηχεία νέας τεχνολογίας μας οδήγησαν να κάνουμε το πάρτι από πολύ προσωπική έως και οικογενειακή υπόθεση.

Και από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες, η τηλεόραση μας συντροφεύει ως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας ή της παρέας μας. Ας μην παραλείψουμε την κουζίνα. που μαζί της ανακαλύψαμε όλα τα προγράμματα που διαθέτει και γίναμε οι σεφ του σπιτιού μας, βγάζοντας τον master από μέσα μας.

Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται και η Κωτσόβολος μας υπόσχεται μια καλύτερη ζωή μαζί της. Η τηλεοπτική επικοινωνία δημιουργήθηκε τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας που υπαγορεύει ο ΕΟΔΥ από τη Φιλμική Α.Ε. σε σκηνοθεσία του Χάρη Βαφειάδη, με την επιμέλεια της The Newtons Laboratories.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.