Η Apple εγκαινιάζει in-store trade και πρόγραμμα μηνιαίων πληρωμών για να αυξήσει τις πωλήσεις

Τα καταστήματα λιανικής της Apple στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αρχίσουν να δέχονται τους παλιούς Mac των πελατών με αντάλλαγμα την πίστωση στο κατάστημα από τις 15 Ιουνίου.

Οι πελάτες που κάνουν ανταλλαγές στα παλιά τους Mac και MacBooks μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήουν αμέσως την πίστωση σε μια νέα αγορά ή να την τοποθετήσουν σε μια δωροκάρτα Apple για μελλοντική χρήση.

Η Apple πρόκειται να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πληρωμών που επιτρέπει στους κατόχους καρτών της Apple να πληρώνουν για το φάσμα των τεχνολογικών προϊόντων της μάρκας μέσω μηνιαίων πληρωμών.

Η διαχείριση αυτών των πληρωμών γίνεται μέσω της Apple Card στην εφαρμογή iPhone Wallet και θα είναι είτε 12 ή έξι μήνες χωρίς τόκους ανάλογα με το κόστος του αντικειμένου.

Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που οι πελάτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν τους υπολογιστές τους μέσα στα καταστήματα της Apple, ενώ η Apple το έκανε ήδη σε μικρότερα προϊόντα όπως iPod και iPad για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οι πωλήσεις Mac αντιπροσωπεύουν επί του παρόντος περίπου το 10% των συνολικών εσόδων της Apple.

Και οι δύο πρωτοβουλίες στοχεύουν στην δυνατή επανεκκίνηση των πωλήσεων καθώς τα μέτρα περιορισμού στις βασικές αγορές της αρχίζουν να χαλαρώνουν και τα καταστήματα της αρχίζουν να ανοίγουν ξανά.

Η Apple σημείωσε σημαντική αύξηση των πωλήσεων σε ολόκληρη την Κίνα, μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αγορές της, όταν η χώρα βγήκε από το lockdown.

Περίπου 4 εκατομμύρια iPhone πωλήθηκαν στην Κίνα τον Απρίλιο, σημειώνοντας αύξηση 160% από τον Μάρτιο.

SHARE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here