27 Απρ 2024
READING

BBC | καμπάνια εμψύχωσης «Bringing Us Closer»

1 MIN READ

BBC | καμπάνια εμψύχωσης «Bringing Us Closer»

BBC | καμπάνια εμψύχωσης «Bringing Us Closer»

Επιδιώκοντας να ανεβάσει το ηθικό των πολιτών το BBC Creative ένωσε τις δυνάμεις του με το BBC Sounds και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του BBC για την παραγωγή μιας νέας ταινίας για το πρόγραμμα The Great British Sing-A-Long.

Η διαφήμιση δείχνει από ψηλά μια πολυκατοικία, όπου οι ένοικοι, εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, τραγουδούν και χορεύουν μαζί την επιτυχία του David Bowie «Heroes».

Ο Λάμπρος Χαραλάμπους, Creative Head του BBC Sounds, δήλωσε: «Το The BBC’s Great British Sing-A-Long μετατράπηκε γρήγορα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους στη χώρα για τη διατήρηση της σύνδεσης και της καλής διάθεσης κατά τη διάρκεια του lockdown.

Θέλαμε να αποτυπώσουμε αυτό το πνεύμα της συλλογικότητας που δημιούργησε, αλλά με έναν τρόπο που είναι ισάξιος της κλίμακάς του».

Η διαφήμιση είναι μέρος της καμπάνιας του BBC «Bringing Us Closer», στο πλαίσιο της οποίας έχουν τρέξει spots για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του δικτύου, ένα ποίημα του John G. Whittier σε απαγγελία από τον πρωταγωνιστή της σειράς του BBC Luther, Idris Elba και με τους παρουσιαστές των ειδήσεων να ενώνονται για να δώσουν κουράγιο στους θεατές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.