18 Μάι 2024
READING

Η Hyatt Hotels επεκτείνει την πολιτική ακυρώσεών της μέχρι τον Ιούλιο του 2021

1 MIN READ

Η Hyatt Hotels επεκτείνει την πολιτική ακυρώσεών της μέχρι τον Ιούλιο του 2021

Η Hyatt Hotels επεκτείνει την πολιτική ακυρώσεών της μέχρι τον Ιούλιο του 2021

Στην ανανέωση της συνολικότερη πολιτικής ακυρώσεων που διαθέτει προχώρησε η Hyatt Hotels, επιτρέποντας –πλέον- σε όσες κρατήσεις πραγματοποιήθηκαν απευθείας από την ίδια την ξενοδοχειακή αλυσίδα για διαμονές μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2021, να μπορούν να ακυρωθούν δίχως κάποια οικονομική χρέωση μέχρι και 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη.

Η νέα πολιτική που επεξεργάστηκε η ηγέτιδα ξενοδοχειακή αλυσίδα δεν ισχύει για συμβάσεις και ομαδικές κρατήσεις από μέρους επιχειρήσεων και οργανισμών.

Μάλιστα, η Hyatt συμβουλεύει τους επισκέπτες που πραγματοποίησαν κράτηση μέσω διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων ή άλλων, τρίτων μερών να επικοινωνήσουν με τον πάροχο κρατήσεων προκειμένου να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες και εν γένει βοήθεια επί του θέματος.

Τα ξενοδοχεία μπορούν επίσης να προσαρμόσουν αυτήν την πολιτική σε ορισμένες περιόδους υψηλής ζήτησης, όπως λ.χ. κατά το peak της θερινής περιόδου είτε ειδικές εκδηλώσεις.

Επιπροσθέτως, κρατήσεις που έλαβαν χώρα μετά την 1η Απριλίου 2020 σε επιλεγμένες προσφορές τιμολογιακού χαρακτήρα ή συγκεκριμένους προορισμούς εξαιρούνται από αυτήν την πολιτική και υπόκεινται στην πολιτική ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων που αποκαλύπτεται κατά τη στιγμή της κράτησης.

Όπως και κρατήσεις που έγιναν μετά τις 3 Ιουνίου 2020 σε καταλύματα Hyatt Residence Club και οποιαδήποτε άλλη κράτηση που έγινε μετά τις 30 Ιουνίου 2020 και ενέχουν διαφορετική πολιτική ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων κατά τη στιγμή της κράτησης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.