26 Απρ 2024
READING

Καραντίνα στα ξενοδοχεία; Νοικιάστε δωμάτια ως γραφεία

2 MIN READ

Καραντίνα στα ξενοδοχεία; Νοικιάστε δωμάτια ως γραφεία

Καραντίνα στα ξενοδοχεία; Νοικιάστε δωμάτια ως γραφεία

Πετυχημένο δημιουργικό transformation από την Hotel Reservation Service

Η Hotel Reservation Service (HRS) αποτελεί ένα ξενοδοχειακό booking portal με παράδοση και ένα καθιερωμένο brand στον ταξιδιωτικό τομέα.

Το λανσάρισμα της φιλοξενίας ως υπηρεσία συνέβαλε καταλυτικά στο να επιφέρει επανάσταση στην παροχή καταλυμάτων και εν γένει διαμονής αποκλειστικά για εταιρείες, ξενοδοχεία και επαγγελματίες ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καθώς η πανδημία του Covid-19 επέφερε τεράστιο πλήγμα στην εύρυθμη όσο και ομαλή λειτουργία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων διεθνώς, τα στελέχη της HRS σχεδίασαν και υλοποίησαν μια καινοτόμο υπηρεσία μέσω της οποίας φιλοδοξούν να μετριάσουν τις οικονομικές επιπτώσεις τόσο στην ίδια όσο και στους πελάτες της.

Για την ακρίβεια, ανέπτυξε μια υπηρεσία με την ονομασία “MeWork”, μέσω της οποίας παρέχει στις εταιρείες πρόσβαση στα διαθέσιμα δωμάτια των ξενοδοχείων προκειμένου αυτές να τα αξιοποιήσουν ως γραφεία.

Μάλιστα, ξεκίνησε να την «τρέχει» πιλοτικά τον Απρίλιο στη Γερμανία και η ανταπόκριση στην εν λόγω κίνηση ήταν τέτοια που η HRS αποφάσισε να την επεκτείνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το “MeWork” απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν την συγκεκριμένη επιλογή στους υπαλλήλους τους. Κι αυτό, συνεργαζόμενη με ξενοδοχεία τα οποία δέχονται κρατήσεις δωματίων κατά τη διάρκεια της ημέρας, και τα οποία είναι διαθέσιμα από το πρωί έως το βράδυ.

Διαδικασία, που λαμβάνει χώρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων της Hotel Reservation Service. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την υπηρεσία δεν χρειάζεται να είναι πελάτες της HRS προκειμένου να συμμετάσχουν.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 στην Κολωνία, αρχικά ως ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο προγραμμάτιζε την διαμονή των επισκεπτών στις πάσης φύσεως εμπορικές εκθέσεις πρωτίστως στην Κολωνία και δευτερευόντως στην υπόλοιπη Δυτική, τότε Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή παρέχει στις εταιρείες παγκοσμίως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που διευκολύνει την εξοικονόμηση πόρων, την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Μάλιστα, στις τάξεις των πελατών της συγκαταλέγονται τα ξενοδοχειακά προγράμματα περισσότερων από το 30% των εταιρειών της λίστας του Fortune 500.

Παράλληλα, οι λύσεις της HRS προσφέρουν μια σειρά από καινούριες δυνατότητες τόσο για ξενοδοχεία, όσο και για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εταιρικών εκδηλώσεων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.