25 Απρ 2024
READING

Συνολικά 5 βραβεία MIXX Awards Europe σε Ελληνικά χέρια!

2 MIN READ

Συνολικά 5 βραβεία MIXX Awards Europe σε Ελληνικά χέρια!

Συνολικά 5 βραβεία MIXX Awards Europe σε Ελληνικά χέρια!

Πέντε ελληνικές υποψηφιότητες στα φετινά MIXX Awards Europe και IAB Europe Research Awards κατάφεραν να διακριθούν, αποσπώντας ισάριθμα βραβεία.

Για την ακρίβεια, ένα silver και τέσσερα bronze βραβεία. Πρόκειται για καμπάνιες που απέσπασαν χρυσό αγαλματίδιο στην περσινή διοργάνωση IAB Hellas MixxAwards 2019, τη συμμετοχή των οποίων στο φετινό ευρωπαϊκό θεσμό υλοποίησε το ΙΑΒ Hellas σε συνεργασία με τις νικήτριες εταιρίες.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Brand Advertising Campaign bronze βραβείο απέσπασε η καμπάνια “Χτίζοντας αναμνήσεις” της Socialab για λογαριασμό της LEGO.

Στην κατηγορία Branded Content, bronze βραβείο κατέκτησε η καμπάνια FIX HELLASGAZZETTA FOOD BALL της UM για τη FIX – Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στην κατηγορία Integrated Advertising (bronze) η καμπάνια “Γεύση από Δωδώνη” της McCannWorldgroup/Universal Media για τη Δωδώνη Α.Ε., ενώ στην κατηγορία Social Media τιμήθηκε με silver βραβείο το MasterChef GR 3 – Στρατηγική Social Media της adjust για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “MasterChef Greece3” του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel.

Τέλος, στην κατηγορία Video Advertising, bronze αγαλματίδιο απέσπασε η καμπάνια Mobile Flood” της Tempo OMD Hellas για την  ταινία της TanweerAquaman.

Σημειώνεται πως από ελληνικής πλευράς κατατέθηκαν συνολικά 12 υποψηφιότητες. Σε διεθνές επίπεδο, νικητές της χρονιάς σε διεθνές επίπεδο αναδείχθηκαν η Publicis Media Turkey, η Hype, η proof., η milklab, η OMD, η MeMo, η Gemius και η Verizon Media.

Tα MIXX Awards αναγνωρίζουν και γιορτάζουν τις καλύτερες ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ευρώπη. Στη μεγάλη γιορτή του IAB Europe είχαν κληθεί να συμμετάσχουν όλες οι Ευρωπαϊκές καμπάνιες που κέρδισαν βραβείο ψηφιακής διαφήμισης είτε στις χώρες τους, είτε σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα βραβεία IAB Europe Research Awards αναγνωρίζουν τα σημαντικότερα projects ψηφιακής έρευνας στην Ευρώπη και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της ψηφιακής διαφημιστικής βιομηχανίας,

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.