19 Απρ 2024
READING

Ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα νέο brand | το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer

2 MIN READ

Ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα νέο brand | το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer

Ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα νέο brand | το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer

Η καμπάνια της Ελλάδας για τον τουρισμό επενδύει στο συναίσθημα και κυρίως στην δημιουργία ένος brand,ενός τρόπου σκέψης.

Επίσης απευθύνεται σε όλους, σε αυτούς που θα έρθουν αλλά και σε αυτούς που δεν θα έρθουν διακοπές στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δημιουργία μιας “εικόνας” για το ελληνικό καλοκαίρι.

Επίσης δόθηκε έμφαση στην υγειονομική ασφάλεια και τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου,στην καμπάνια που έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και σχεδιάστηκε από την Marketing Greece και τον Steve Vranakis, CCO της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού έρχεται σε μια σημαντική στιγμή για τη χώρα, που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να δημιουργήσει θετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο.

To κεντρικό μήνυμα του φετινού σποτ για τον ελληνικό τουρισμό είναι ότι το «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα».

Πρόκειται για μία ιδέα, ένα συναίσθημα το οποίο μπορεί να αισθανθεί κάποιος χωρίς να βρίσκεται απαραίτητα στην Ελλάδα.

Έτσι, και για τους ταξιδιώτες που δεν θα μπορέσουν να έρθουν φέτος στη χώρα μας, το σποτ καταλήγει με τη φράση «Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεστε».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ευρηματικό το σποτ για τον τουρισμό και υπογράμμισε ότι στόχος δεν είναι να διαφημίσουμε και να υπερηφανευτούμε για την επιτυχία της χώρα μας απέναντι στον κοροναϊό, αλλά να παρουσιάσουμε την Ελλάδα ως έναν προορισμό με διαφορετική ματιά.

Τόνισε την ανάγκη να είμαστε λιτοί και δωρικοί σε αυτή τη δύσκολη εποχή.Όπως σχολίασε, μετά την πανδημία του κοροναϊού και την καραντίνα, ο κόσμος έχει ανάγκη διακοπές περισσότερο από ποτέ.

«Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε συλλογικό και ατομικό αναστοχασμό για το ποιες είναι οι προτεραιότητές μας, για την έννοια της ελευθερίας καθώς ήμασταν περιορισμένοι συνειδητά για εβδομάδες ολόκληρες, μία ευκαιρία να δούμε διαφορετικά τα πράγματα», είπε.

Και κατέληξε: «Το καλοκαίρι δεν είναι απλά μία εποχή, είναι μία αντίληψη και μια ματιά στα πράγματα. Μπορεί κανείς να βιώσει αυτήν την εμπειρία χωρίς κατ’ ανάγκη να επισκεφτεί την Ελλάδα».

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.