25 Απρ 2024
READING

Η αλυσίδα Chipotle λανσάρισε επίσημο TikTok Hack Menu

1 MIN READ

Η αλυσίδα Chipotle λανσάρισε επίσημο TikTok Hack Menu

Η αλυσίδα Chipotle λανσάρισε επίσημο TikTok Hack Menu

Η αλυσίδα Μεξικάνικου φαγητού, Chipotle Mexican Grill, παρέχει -πλέον- σε όσους πελάτες της χρησιμοποιούν την ομώνυμη εφαρμογή απόλυτου customization, την δυνατότητα να μεταβάλουν γευστικά κατά το δοκούν οποιοδήποτε συστατικό περιέχεται στο μενού.

Προκειμένου να προωθήσει περαιτέρω την προαναφερθείσα δυνατότητα απόλυτου customization, η Chipotle παρουσίασε ένα επίσημο hack μενού στο TikTok, μέσω του οποίου παρέχονται μοναδικοί συνδυασμοί των κλασικών συστατικών της αλυσίδας.

Μάλιστα, σε κάθε βίντεο, η αλυσίδα παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες-fans μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω app ώστε να δημιουργήσουν καινοτόμες όσο και εμπνευσμένες γεύσεις που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται πως στην αλυσίδα Chipotle Mexican Grill υπάρχουν περισσότερα από 2.600 εστιατόρια που εδρεύουν στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία και την Γερμανία.

Μάλιστα, πρόκειται για την μοναδική ευμεγέθη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης διεθνώς, στην οποία ανήκουν και λειτουργεί το σύνολο των καταστημάτων της. Απασχολεί δε, κάτι παραπάνω από 85.000 υπαλλήλους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.