25 Απρ 2024
READING

Η KFC έτοιμη να ξεκινήσει «πόλεμο» sandwiches

1 MIN READ

Η KFC έτοιμη να ξεκινήσει «πόλεμο» sandwiches

Η KFC έτοιμη να ξεκινήσει «πόλεμο» sandwiches

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλές αλυσίδες εστιατορίων αναγκάστηκαν να                                                                                    σταματήσουν τις εργασίες για την ανάπτυξη και τη δοκιμή νέων προϊόντων, γεύσεων και μενού.

Υπό αυτό το πρίσμα, η πλειοψηφία των brand επικέντρωσαν την προσοχή τους στην ανάπτυξη meal kit, καθώς επίσης και combo οικογενειακών γευμάτων τα οποία με την σειρά τους αξιοποιούν υφιστάμενα προϊόντα στο μενού τους.

Παρόλα αυτά, ολοένα και περισσότερες καινούριες γεύσεις κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένου του πλέον πρόσφατου test item των KFC.

Συγκεκριμένα, η τελευταία μέσω της εισαγωγής ενός τηγανητού σάντουιτς κοτόπουλου –έστω και σε δοκιμαστική φάση σε εστιατόρια της KFC στο Ορλάντο της Φλόριντα-  αναμένεται να εντείνει τον πόλεμο των σάντουιτς με τηγανητό κοτόπουλο.

Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία το KFC Chicken Sandwichείναι κατά 20% μεγαλύτερο εν συγκρίσει με αυτό που διατίθεται σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή περιέχει ένα ExtraCrispy φιλέτο κοτόπουλου (διπλά παναρισμένο) σε ένα βουτυρωμένο ψωμάκι μπριός με ένα εξαιρετικά παχύ κομμένο τουρσί και την επιλογή κλασικής ή πικάντικης μαγιονέζας.

Το προαναφερθέν project της KFC, αναμένεται να την φέρει απέναντι σε μια σειρά από ανταγωνιστές της, όπως λ.χ. οι Popeyes Louisiana Kitchen, Wendys, ChickfilA και McDonalds.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.