23 Απρ 2024
READING

Η GAP κινείται «επιθετικά» στην προσθήκη ρομπότ στις αποθήκες της

1 MIN READ

Η GAP κινείται «επιθετικά» στην προσθήκη ρομπότ στις αποθήκες της

Η GAP κινείται «επιθετικά» στην προσθήκη ρομπότ στις αποθήκες της

Στην αισθητή επιτάχυνση της προσθήκης ρομπότ στις αποθήκες και δη στο σκέλος της συγκέντρωσης των online παραγγελιών, περιορίζοντας εν μέρει τον βαθμό εμπλοκής των εργαζομένων, προχωρά η GAP.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα ρουχισμού και αξεσουάρ αποφάσισε να τριπλασιάσει συνολικά το πλήθος των ρομπότ που συλλέγουν αντικείμενα και χρησιμοποιεί στα logistics κέντρα της, έτσι ώστε να ανέρχονται σε 106 μέχρι το προσεχές φθινόπωρο.

Εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η εταιρεία αναγκάστηκε να θέσει εκτός λειτουργίας τα καταστήματα του συνόλου των θυγατρικών της εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Banana Republic, Old Navy κ.ά.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το αυξημένο μέγεθος των διαδικτυακών παραγγελιών, σε συνάρτηση με την έλλειψη σημαντικού μέρους του προσωπικού ως συνέπεια των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις και του αναγκαίου social distancing, να μετατρέπει την διαδικασία σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Αποτέλεσμα; Η εταιρεία να απευθυνθεί στην αγορά προκειμένου να προμηθευτεί ρομποτικούς σταθμούς για τα κέντρα αποθήκευσης και διανομών. Κάθε αντίστοιχο μηχάνημα υποκαθιστά την δουλειά που φέρουν εις πέρας τέσσερα άτομα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.